Life

Ce ar fi făcut Alexia Eram cu banii de la America Express: „Nu mai iau de la ai mei”

Alexia Eram știe cum să învârtă banii după participarea la America Express! Ce achiziție a făcut fiica Andreei Esca și cât a costat?
16.08.2023 | 11:27
Ce ar fi facut Alexia Eram cu banii de la America Express Nu mai iau de la ai mei
Alexia Eram și fratele ei, Aris, concurenți la America Express. Foto: Antena 1/ Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Alexia Eram se bucură de o achiziție importantă în urma participării la America Express, iar FANATIK a aflat câți bani a investit în cadoul pe care și l-a făcut din propria ei muncă.

Alexia Eram, achiziție de zeci de mii de euro după întoarcerea  de la America Express

Încă din anul al doilea de facultate, fiica Andreei Esca își câștigă singură existența, iar asta a spus-o chiar ea, de nenumărate ori. După întoarcerea de la America Express, Alexia Eram și-a prezentat noua ei investiție. Este vorba despre o mașină de zeci de mii de euro. Pentru autovehicul au contribuit, cel mai probabil, și banii pe care vedeta i-a luat pentru participarea la America Express.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a afișat pe Instagram cu un autoturism nou. E vorba de un BMW M240i. Prețul mașinii pornește de la 57.000 de euro. Ajunge, cu tot cu dotările personalizate, lejer la 70.000 de euro.

Iubita lui Mario Fresh a scris câteva rânduri despre bucuria pe care și-a făcut-o din banii câștigați de ea. A precizat, încă o dată că, deși are părinți celebri și destul de potenți din punct de vedere financiar, nu a avut nevoie de ajutorul lor.

ADVERTISEMENT

„Nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate”

„Mi-am dorit foarte mult să conduc și, după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașinuță simpatică. O mașinuță care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 2012. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile, dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe”, își începe Alexia Eram povestirea, luându-și rămas bun de la vechea ei mașină.

„A venit vremea să îi mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate.

ADVERTISEMENT

Iată-mă, așadar, aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă! Va fi o surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi văd visul împlinit”, a completat Alexia Eram în postarea făcută pe contul ei de Instagram.

alexia eram america express
Alexia Eram și-a luat un BMW după întoarcerea de la America Express. Foto: Instagram

Alexia Eram face bani frumoși cu firma sa, dincolo de sumele câștigate din televiziune

Alexia Eram și-ar fi putut achiziționa această mașină și fără banii de la America Express. Spunem asta întrucât este una din influencerițele din România care stă bine la capitolul încasări. E adevărat că participarea la America Express nu a fost una gratuită. Conform celor de la cancan.ro, Alexia și fratele ei, Aris Melkior ar fi cel mai bine plătiți din echipele de vedete înscrise în aventură.

ADVERTISEMENT

Pentru trei zile, cât durează filmarea unui episod, Alexia Eram și Aris ar fi primit 2.500 de euro fiecare. Dincolo de banii de la America Express, Alexia Eram a demonstrat că știe să se descurce. Știe cum să-și umple pușculița. FANATIK a dezvăluit anul trecut din ce câștigă fiica Andreei Esca bani și mai ales despre ce sume e vorba.

Compania brunetei, Margot Production, i-a adus influenceriței, conform bilanțului depus la ANAF, un profit de 270.334 de lei. Vedeta a avut o cifră de afaceri de 788.611 lei în 2022. În 2021 a depășit 900.000, cu un profit de aproape 490.000 de lei.

 

ADVERTISEMENT