Life

Cât de periculoasă este de fapt, Bubble Tea, băutura de care mulți români s-au îndrăgostit. Conține o cantitate mare de zahăr

Cât de mare este cantitatea de zahăr pe care o conține Bubble Tea, faimoasa băutură care i-a cucerit pe români în ultima vreme.
02.10.2023 | 10:39
Cat de periculoasa este de fapt Bubble Tea bautura de care multi romani sau indragostit Contine o cantitate mare de zahar
Câte calorii are, de fapt, Bubble Tea. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Bubble Tea și-a câștigat popularitatea și în România și tot mai mulți români o cumpără în fiecare zi. Gustul deosebit îi face pe majoritatea să nu se poată abțină, însă cantitatea de zahăr pe care o conține i-ar putea determina să se răzgândească.

Cât zahăr conțime, de fapt, Bubble Tea

Bubble Tea este o băutură care în ultimul timp și-a câștigat popularitatea și pe teritoriul României. Mulți oameni au cumpărat-o de curiozitate, apoi gustul și savoarea i-a determinat să repete achiziția.

ADVERTISEMENT

Pentru că este delicioasă, sunt persoane care au început să o consume în locul cafelei, care nu este recomandată în anumite momente ale zilei. Cu toate acestea însă, poate ascunde pericole destul de mari.

Bubble Tea conține un număr de calorii, astfel că nu este deloc recomandată pentru persoanele care vor să slăbească, deoarece își poate pune amprenta repede asupra siluetei.

ADVERTISEMENT

Un singur pahar are un aport de aproximativ 1500 de kiloCalorii, iar în combinație cu cantitatea mare de zahăr, băutura poate fi nocivă și pentru sănătate, scrie spynews.ro.

Astfel că, se găsește pe lista alimentelor care nu sunt recomandate copiilor. Aceasta poate conduce la obezitate și poate fi dăunătoare în dezvoltarea celor mici.

ADVERTISEMENT

Cât de mult zahăr conține?

Când vine vorba despre cantitatea de zahăr pe care o conține, un pahar de mărime medie de Bubble Tea poate avea în compoziție între 40 și 60 de grame de zahăr, iar consumul zilnic nu este indicat.

Prin urmare, deși la prima vedere pare o băutură inofensivă, numai bună de consumat în locul celor despre care se cunoaște dja faptul că pot fi dăunătoare pentru organism, lucrurile ar putea fi total diferite.

ADVERTISEMENT

Totuși, ca în cazul multor lucruri, echilibrul este cheia și dacă este consumată cu moderație, având grijă la cantitate, nu vor exista probleme grave dacă cineva decide să se răsfețe din când în când.

ADVERTISEMENT