Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cât de valoros este cu adevărat Florinel Coman. „Nu-l pot numi cel mai bun din SuperLiga”

Valoarea lui Florinel Coman a fost dezbătută în direct la FANATIK SUPERLIGA. Jucătorul de la FCSB nu este cel mai bun din campionat în opinia lui Cornel Dinu.
16.12.2023 | 20:11
Cat de valoros este cu adevarat Florinel Coman Nul pot numi cel mai bun din SuperLiga
Care este valoarea reală a lui Florinel Coman. Analiză a lui Cornel Dinu la FANATIK SUPERLIGA. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a impresionat după ultimele evoluții bifate la FCSB. Cifrele bune ale „șeptarului” l-au propulsat la echipa națională, alături de care s-a calificat la Euro 2024. Totuși, Cornel Dinu nu îl vede pe Florinel Coman ca fiind cel mai valoros fotbalist din SuperLiga.

Cât de valoros este cu adevărat Florinel Coman. „Este un jucător de perspectivă”

Florinel Coman a marcat 6 goluri pentru FCSB în actualul sezon de SuperLiga. Ultimele două reușite ale jucătorului în vârstă de 25 de ani au venit după execuții excelente din lovitură liberă cu FC U Craiova (2-1) și Dinamo (1-0).

ADVERTISEMENT

Întrebat despre cei mai valoroși jucători din SuperLiga, Cornel Dinu s-a ferit să-l pună pe Florinel Coman pe primul loc în top. „Convingerea mea este că jucătorii mai buni cât de cât pe care i-am avut și care au strălucit au fost vânduți imediat la prima strigare.

La atacanți, într-o oarecare măsură, Florinel Coman este un jucător de perspectivă și care are o transformare pozitivă la fel ca și Alexandru Băluță”, a declarat Cornel Dinu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Florinel Coman e cel mai valoros din SuperLiga?”. Răspuns categoric al lui Cornel Dinu

Cornel Dinu susține categoric că Florinel Coman nu este cel mai valoros jucător din SuperLiga. „Procurorul” a ezitat să-i numească pe cei mai valoroși fotbaliști din campionatul românesc și a surprins printr-un răspuns ironic.

„În niciun caz. Florinel Coman rămâne în primii 3 atacanți de valoare și în formă pe care îi are SuperLiga. Cel mai bun jucător din SuperLiga cred că este Mihai Stoichiță (n.r. râde).

ADVERTISEMENT

E foarte greu, nu pot să dau niște nume, trebuie să mă gândesc, trebuie să fac niște calcule. Pot face afirmații, dar sunt pretențios la ceea ce înseamnă calitatea unui jucător.

Trebuie să mă gândesc înainte să mă pronunț”, au fost cuvintele lui Cornel Dinu. Florinel Coman este al doilea fotbalist cu cea mai mare cotă de piață din SuperLiga, cu 4 milioane de euro. Primul în acest top este Darius Olaru (5,3 milioane de euro).

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pe pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Cât de valoros este cu adevărat Florinel Coman

ADVERTISEMENT