Life

Cât este darul de nuntă în 2024. Invitații trebuie să scoată bani frumoși din buzunar

Care mai este darul de nuntă în 2024. Mesenii trebuie să se gândească de două ori înainte de a confirma prezența la local.
12.01.2024 | 00:13
Cat este darul de nunta in 2024 Invitatii trebuie sa scoata bani frumosi din buzunar
Care mai este darul de nuntă în 2024. Mesenii trebuie să se gândească de două ori înainte de a confirma prezența la local. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât este darul de nuntă în 2024. Invitații trebuie să scoată bani frumoși din buzunar. Cel mai special eveniment din viața unui cuplu care alege să pornească pe același drum se anunță a fi unul extrem de costisitor.

Care mai este darul de nuntă în 2024. Mesenii trebuie să se gândească de două ori înainte de a confirma prezența la local

Care mai este darul de nuntă în 2024. Mesenii trebuie să se gândească de două ori înainte de a confirma prezența la local. Oamenii trebuie să ia în calcul toate variabilele, de la locul unde se află restaurantul până la oraș.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu trebuie trecut cu vederea nici faptul dacă evenimentul a fost organizat de miri sau au apelat la un specialist în acest sens. În plus, invitații mai este bine să ia în calcul și ziua în care are loc nunta.

O nuntă care se desfășoară duminica are mari șanse să fie mai accesibilă decât una care este sâmbătă. Având în vedere aceste lucruri oamenii trebuie să se asigure că veniturile pe care le încasează lunar le permit această distracție.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, trebuie să știe că darul de nuntă în 2024 se oferă în funcție de relația care există între ei și miri. Părinții, socrii, frații și surorile obișnuiesc să bage mâna adânc în buzunar pentru un asemenea fast.

Darul de nuntă, în funcție de regiunile țării

Darul de nuntă se oferă de cele mai multe ori și în funcție de regiunea unde se desfășoară nunta. Potrivit Kanal D evenimentele care au loc în Maramureș sunt cele mai scumpe pentru că se fac cu un număr foarte mare de invitați.

ADVERTISEMENT

Aceștia trebuie să pună în plic între 1.200 și 2.000 de lei. Suma aceasta este oferită de un singur cuplu. Și în Bucovina nunțile obișnuiesc să fie ceva mai scumpe, invitații oferind în plic între 1.000 și 1.800 de lei/cuplu.

În Muntenia, Oltenia și Moldova petrecăreții obișnuiesc să ofere pentru acest nou început al îndrăgostițor mai puțin. Mai exact, în aceste zone din Română mirii primesc de la un cuplu între 1.200 și 1.500 de lei.

ADVERTISEMENT

Suma din plic poate crește în funcție de legătura familială sau prietenia strânsă cu mirele și mireasa. În Dobrogea nu se pun în plic mai mult de 1.000-1.500 de lei. Mai mult, invitații nu vin cu mâna goală și unii mai aduc și alte daruri.

Fiecare cadou este acceptat și primit cu inima deschisă de proaspeții tineri căsătoriți. În aceeași notă, românii trebuie să știe că darul de nuntă în anul 2024 se calculează și ținându-se cont de meniul ales de miri.

ADVERTISEMENT
Tags: