Sport

Prima reacție a lui Adrian Mititelu după ce a fost surprins în lojă alături de Marius Croitoru la Poli Iași – FC U Craiova 0-0: ”De ce să îl deranjeze pe Trică?”. Update

Partida dintre Poli Iași și FC U Craiova 1948 s-a terminat la egalitate, scor 0-0, în etapa cu numărul 3 din play-out-ul SuperLigii.
08.04.2024 | 20:21
Prima reactie a lui Adrian Mititelu dupa ce a fost surprins in loja alaturi de Marius Croitoru la Poli Iasi  FC U Craiova 00 De ce sa il deranjeze pe Trica Update
Prima reacție a lui Adrian Mititelu după ce a fost surprins în lojă alături de Marius Croitoru la Poli Iași - FC U Craiova 0-0. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT
08-04-2024
17:32

Adrian Mititelu, după ce a urmărit meciul dintre Poli Iași și FC U Craiova alături de Marius Croitoru

După meciul pe care echipa sa l-a remizat împotriva lui Poli Iași, Adrian Mititelu a oferit detalii despre întâlnirea cu Marius Croitoru și despre relație pe care o au în acest moment.

”Marius Croitoru este prietenul meu. El a vrut să vadă meciul și l-am chemat la noi la lojă. El locuiește în Bacău, aproape de Iași, la o oră cu mașina.

A fost un meci de prima ligă în care a jucat fost lui echipă. Chiar dacă am zis anumite lucruri când a plecat de la FC U Craiova 1948, m-am împăcat ulterior cu el.

De ce să îl deranjeze pe Trică? Și el a venit la meci la Craiova când era altcineva antrenor”, a declarat Adrian Mititelu la Prima Sport.

FC U Craiova 1948 a obținut doar un punct pe terenul celor de la Poli Iași, scor 0-0, în etapa cu numărul 3 din play-out-ul SuperLigii. Elevii lui Eugen Trică au rămas pe locurile care duc la barajul de menținere în primul eșalon.

Adrian Mititelu, alături de un nume surpriză la Poli Iași – FC U Craiova 0-0

Patronul Adrian Mititelu a fost alături de echipă în deplasarea de la Iași și a urmărit din lojă prima partidă de la revenirea lui Eugen Trică pe banca tehnică a lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a fost primul meci cu noul antrenor, patronul oltenilor a văzut jocul alături de un tehnician cu care a negociat în urmă cu o lună. În imaginile televizate, se poate observa cum Marius Croitoru și Adrian Mititelu au fost prezenți în aceeași lojă.

adrian mititelu marius croitoru
Adrian Mititelu și Marius Croitoru au văzut împreună meciul Poli Iași – FC U Craiova. sursa foto: captură Prima Sport

Reacție dură după ce Marius Croitoru a fost surprins alături de Adrian Mititelu la meciul dintre Poli Iași și FC U Craiova 1948

După ce a văzut imaginile în care Marius Croitoru era alături de Adrian Mititelu în loja de la Iași, Vasile Miriuță a avut o reacție dură la adresa fostului tehnician de la FC Botoșani și FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

”N-am cuvinte. Dacă tot vrei să urmărești partida asta, de ce te duci în lojă să stai cu patronul? Numai ce a fost pus Trică acum trei zile. Lasă-l și pe Eugen să prindă puțin cheag acolo pe bancă.

Până la vară mai sunt vreo două luni. Lasă-l și pe Trică să antreneze în liniște. Lasă un gust amar aceste imagini. Nu este frumos între colegi.

ADVERTISEMENT

Mai ales că ai vrut să îl pui acum o lună pe Marius Croitoru antrenor, de ce îl chemi în lojă? Nu vreau să îl jicnesc pe Croitoru, dar depinde și de tine ca om. Depinde și ce caracter ai. Contează și aluatul din tine.

Eu nu mă duceam nici dacă îmi dădeai tot aurul de pe lume, având în vedere că Mititelu i-a zis lui Croitoru că e cel mai slab antrenor atunci când a plecat de la FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

A ieșit public și a zis că Marius Croitoru i-a distrus echipa. Până la urmă, nu mă mai miră nimic în ziua de azi”, a declarat Vasile Miriuță la Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT