Sport

Eugen Trică, mesaj pentru rivali înainte de Poli Iași – FC U Craiova: „Este prietenul meu, dar vreau să câștigăm”

Eugen Trică și Tony da Silva au fost colegi la CFR Cluj, însă acum sunt rivali în SuperLiga. Antrenorul de la FC U Craiova 1948 are un mesaj înaintea partidei cu Poli Iași.
07.04.2024 | 15:10
Eugen Trica mesaj pentru rivali inainte de Poli Iasi  FC U Craiova Este prietenul meu dar vreau sa castigam
Eugen Trică, mesaj pentru rivali înainte de Poli Iași - FC U Craiova: „Este prietenul meu, dar vreau să câștigăm”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 este într-o situație dificilă în play-out, însă gruparea finanțată de Adrian Mititelu are speranțe mari înaintea confruntării cu Poli Iași. Eugen Trică i-a pus gând rău lui Tony da Silva, portughezul cu care a împărțit vestiarul la CFR Cluj.

Eugen Trică, mesaj pentru rivali înainte de Poli Iași – FC U Craiova: „Este prietenul meu, dar perioada de la CFR este din trecut”

Eugen Trică a intrat în istoria fotbalului românesc la FC U Craiova 1948, fiind singurul antrenor român care a antrenat în primele trei ligi într-un singur sezon. Tehnicianul a fost adus pentru a salva gruparea din Bănie de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 urmează să joace împotriva celor de la Poli Iași, una dintre contracandidate în lupta pentru menținerea în SuperLiga. Eugen Trică și Tony se cunosc de la CFR Cluj, însă antrenorul oltenilor nu are multe detalii despre stilul portughezului.

„Este o situație asemănătoare pentru ambele echipei, Poli Iași vine după niște rezultate negative, la fel și noi. Atât noi, cât și ei au schimbat antrenorul. Sunt convins că Tony a lucrat la mental în cele două zile și eu am discutat cu băieții în prima zi, le-am ridicat moralul.

ADVERTISEMENT

Poate au un mic avantaj, pentru că nu au jucat săptămâna asta. Băieții au jucat 120 de minute în Cupă, însă din păcate nu s-au calificat. Se anunță o partidă dificilă, iar cel care greșește cel mai puțin va avea câștig de cauză, plus calitatea jucătorilor și execuția.

Tony este prietenul meu, nu știu care este filosofia lui. A fost în staff-ul lui Toni Conceicao în naționala Camerunului. Perioada de la CFR este de domeniul trecutului, a fost o perioadă foarte bună, fiind amândoi jucători”, a spus Trică.

ADVERTISEMENT

„Craiova este viața mea. Voi face totul să ieșim din această situație”

„Am muncit și am reușit să câștigăm trofee, dar lucrul acesta este mai puțin important. Atât eu, cât și el ne dorim să câștigăm meciul de mâine pentru a debloca această situație. Am spus tot timpul, atâta timp cât domnul Mititelu va apela la mine voi răspunde prezent, în orice situație.

Craiova este viața mea, aici m-am născut. Împreună cu staff-ul meu voi face totul să ieșim din această situație. Mă interesează să ieșim din această situație și am mare încredere în jucători că pot face lucrul acesta, sunt jucători de valoare.

ADVERTISEMENT

M-a convins situația dificilă de la Craiova. Probabil dacă marca Pop la acea fază din ultimul minut nu mai eram aici. Sunt perioade și perioade, acum doi ani de zile această echipă a fost la un pas să prindă play-off-ul, la o echipă nu poate să fie numai miere.

Avem nevoie de caractere foarte puternice. Toate meciurile o să le luăm pas cu pas, dar cel mai important este cel cu Poli Iași. Trebuie să dăm totul să venim cu cele trei puncte, nu va fi ușor, dar cred că băieții vor da totul să câștige cele trei puncte”, a declarat antrenorul.

ADVERTISEMENT