Life

Cătălin Bordea, dezvăluiri despre momentul în care a aflat că soția sa, Livia, l-a înșelat: „E ca la o anestezie”

Cătălin Bordea a făcut dezvăluiri neașteptate despre momentul în care a aflat că Livia l-a înșelat cu Spike, bunul său prieten.
24.11.2023 | 00:25
Catalin Bordea dezvaluiri despre momentul in care a aflat ca sotia sa Livia la inselat E ca la o anestezie
Cătălin Bordea a făcut dezvăluiri neașteptate despre fosta soție. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea a vorbit despre momentul în care a aflat că Livia l-a înșelat cu Spike, cel care a fost și cavaler de onoare la nunta lor. Juratul de la iUmor a dezvăluit că a înțeles mai multe lucruri în momentul în care a văzut imaginile.

Cătălin Bordea a vorbit despre momentul în care a aflat că a fost înșelatț

Cătălin Bordea și-a luat inima în dinți și a vorbit despre subiectul care a fost pe buzele tuturor în urmă cu câteva luni. În emisiunea Xtra Night Show, juratul de la iUmor a spus ce s-a întâmplat în momentul în care a văzut imaginile cu cea pe care a iubit-o mai bine de un deceniu și bunul său prieten.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, comediantul a susținut că nu îl interesează, însă acum a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor. Ba mai mult de atât, a fost nevoie să-și ia câteva minute de pauză pentru a se gândi și a face legături.

„Șocul a fost ceva… Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești, pur și simplu. Nu mai ai reacție. E ca la o anestezie așa. Pur și simplu fața rămâne mobilă. (…) Eu m-am pus pe bancă așa, mă uitam în gol.

ADVERTISEMENT

(…) Încep să se lege (n.r. lucrurile) pentru că la un moment dat ai impresia că ești nebun. În timpul ăla, tu ai impresia că ești nebun, că vezi tu semne peste tot și nu știu ce. Și numai tu”, a mărturisit Cătălin Bordea la Xtra Night Show, citat de spynews.ro. 

„Eu nu eram căsătorit cu fata aia”

Pe de altă parte, Cătălin Bordea a șinut să sublinieze faptul că el nu și-a mai recunoscut soția în ultimul an. Livia s-a schimbat atât de tare, încât el consideră că nu mai era căsătorit cu cea care l-a înșelat cu prietenul său.

ADVERTISEMENT

„Eu vreau să vă zic o treabă. Din punctul meu de vedere, nu soția mea a făcut asta. Cine a făcut asta eu nu eram căsătorit cu fata aia, nu o cunosc, nu știu cine e. Soția mea nu ar fi făcut niciodată asta, eu așa cred.

Soția mea pe care o cunosc eu, pe care am iubit-o și pe care am luat-o de soție, și cu care voiam să îmi petrec toată viața, nu ar fi făcut niciodată așa ceva. Fata în care s-a transformat la un moment dat, e treaba ei. (…)

ADVERTISEMENT

În ultimul an a fost o transformare bruscă, a fost o transformare ciudată, nu știu cum să o explic. Nu prea mai recunoști omul de lângă tine foarte tare, dar asta ține de alte lucruri, ține de psihologie, când te gândești la criza vârstei mijlocii, criză de identitate”, a adăugat Cătălin Bordea.

ADVERTISEMENT