Life

Cătălin Bordea, probleme grave după despărțirea de Livia. Actorul trăiește un adevărat calvar: ”I-a recidivat cancerul”

Cătălin Bordea trece printr-un adevărat calvar după despărțirea de Livia. Actorul se confruntă cu mari probleme, după cum povestește chiar el.
10.07.2023 | 13:18
Catalin Bordea probleme grave dupa despartirea de Livia Actorul traieste un adevarat calvar Ia recidivat cancerul
Cătălin Bordea, probleme grave după despărțirea de Livia. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea traversează probabil una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Dincolo de despărțirea de Livia, se pare că actorul are și probleme personale. Unele sunt legate chiar de cea mai dragă persoană din viața sa. Iar lucrurile nu se opresc doar aici.

Calvarul trăit de Cătălin Bordea după despărțirea de Livia

După ce s-a aflat că Livia și Cătălin Bordea divorțează, actorul a preferat să păstreze tăcerea. Nu a făcut declarații, dar a fost extrem de activ în mediul online, postând numeroase mesaje. Iată însă că acum, actorul a decis să își deschidă sufletul.

ADVERTISEMENT

Dacă mulți se gândeau că doar despărțirea de Livia e dureroasă, iată că în realitate, Cătălin Bordea are de depășit probleme cu mult mai mari. Într-un interviu acordat recent, actorul a vorbit despre calvarul pe acre îl trăiește de o bună perioadă de timp.

După experiența America Express, care a fost una cu adevărat unică, problemele au apărut în viața sa. Până acum, Cătălin Bordea recunoaște că anul 2023 este unul cu adevărat dificil pentru el și continuă să fie așa.

ADVERTISEMENT

Actorul le-a povestit celor de la cancan.ro că mamei sale i-a recidivat cancerul. Deși încearcă să fie conștient și lucid, lucrurile sunt complicate, a mai adăugat el. Are niște responsabilități mari, însă se bucură de faptul că are oameni dragi aproape.

Mama actorului traversează o perioadă dificilă

Mai mult de atât, Cătălin Bordea nu vrea să se îngroape în vicii. Actorul este conștient că alte persoane trec prin momente mai dificile decât el. Tocmai din acest motiv, nu vrea să cedeze și să reziste în fața oricăror ”prostii” și să își rezolve problemele atât cât poate.

ADVERTISEMENT

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul.

Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață.

ADVERTISEMENT

Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă ca am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea, în interviu acordat pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT