Life

Nelu Cortea și Cătălin Bordea, câștigătorii America Express 2023, dezvăluie echipa preferată din acest sezon. Pe cine văd în finală

Câștigătorii America Express 2023 au spus care este echipa pe care vor să o vadă câștigătoare. Cei doi au spus și motivul
14.06.2023 | 15:52
Nelu Cortea si Catalin Bordea castigatorii America Express 2023 dezvaluie echipa preferata din acest sezon Pe cine vad in finala
Nelu Cortea și Catalin Bordea au preferati la America Express. Pe cine vad castigatori
ADVERTISEMENT

Câștigătorii America Express, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au făcut spectacol, sezonul trecut în cadrul competiției.  Cei doi s-au arătat neînfricați, au trecut prin probe grele și au demonstrat că sunt cei mai buni. Au ajuns acasă cu marele premiu, iar acum dezvăluie lucruri neștiute. Cine dintre concurenții noului sezon America Express au, în opinia lor, șanse să câștige.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea spun pe cine văd câștigătorii America Express 2024

Comedianții au reușit să obțină marele premiu după o finală strânsă cu Andreea Bălan Andreea Antonescu. Au stat nemâncați, au dormit sub cerul liber și au riscat totul pentru a câștiga. Acum, cei doi spun cine consideră ei că au abilitățile necesare dintre concurenții noului sezon să aspire la marele premiu.

ADVERTISEMENT

„Au plecat cei de la sezonul șase. Au plecat prieteni de-ai noștri, George Tănase și Ionuț Rusu, sperăm să facă treabă. Sperăm să câștige. Adică speri ca cel pe care îl știi mai bine să câștige. Chiar le urez baftă tuturor!”, a spus Nelu Cortea pentru Ego.ro.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea susțin că America Express este o competiție extrem de dură. Îți sunt puse la încercare răbdarea, forța fizică și psihică, dar și toleranța. S-a văzut prin ce probe grele au avut de trecut concurenții sezonului trecut. Chiar și așa, susține Nelu Cortea, încă este întrebat de fanii emisiunii dacă totul este real. Răspunsul este simplu.

ADVERTISEMENT

“Este o competiție foarte grea. În continuare am oameni care zic: `Vă dădeau mâncare, vă găseau să dormiți!`. Nu! Tu ce vrei să vezi? Un om relaxat, odihnit și dormit sau un om nemâncat și panicat să găsească ceva? E mult mai fain să îl vezi invers! A fost intens!”, a mai adăugat Nelu pentru sursa citată.

Ce au învățat câștigătorii competiției America Express 2023

Două luni au petrecut Nelu Cortea și Cătălin Bordea în America Express. A reprezentat aventura vieții lor și le-au pus la încercare nervii și condiția fizică. Datorită ritmului alert din cadrul competiției, siluetele celor doi au trecut prin schimbări considerabile. Cu doar 5-6 ore de somn, kilometrii parcurși cu rucsacuri grele în spate și fără mese consistente, concurenții au slăbit.

ADVERTISEMENT

„Rucsacurile noastre aveau undeva pe la 15 – 17 kg. Noi ne-am păstrat şi sacii de dormit şi pelerinele de ploaie. Cortea avea la el şi carabine şi alte chestii de supravieţuire, deci era foarte greu. Plus faptul că noi am ţinut foarte tare să avem haine curate şi uscate mereu. Astfel, am ajuns să cărăm şi multe haine”, a spus Cătălin Bordea pentru sursa citată.

Câți bani au încasat Nelu Cortea și Cătălin Bordea în cadrul competiției America Express

Pe lângă cele șapte amulete în valoare de 1.000 de euro câștigate de-a lungul etapelor, cei doi s-au ales și cu marele premiu. Aceștia au câștigat premiul în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Este incredibil. Este o senzație unică. Îți vine să plângi, să mulțumești, să iei oamenii din jur în brațe. După toată ziua asta și caruselul acesta de emoții, gândul că noi suntem câștigătorii America Express este copleșitor”, a spus Cătălin Bordea.

„N-am muncit pentru ceva atât de mult în viața mea. Am avut în finală o energie cum n-am avut tot concursul. A fost o aventură senzațională. Nu se compară cu absolut nimic!” a adăugat Nelu Cortea în finala difuzată de Antena 1.

În plus, după ce au câștigat America Express 2023, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au devenit jurații emisiunii Iumor. Cei doi li s-au alăturat colegilor Delia și Cheloo, iar aici au semnat un contract pe o sumă consistentă.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Capcana de la semafor. Rămâi pe loc fără permis
Capcana de la semafor. Rămâi pe loc fără permis
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută....
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută. Românii, prinși între negocierile pentru funcții și excentricitatea moștenită de acasă
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el