Life

Noi detalii despre divorțul dintre Cătălin Bordea și soția sa, Livia. Ce secret a ieșit la iveală din trecutul câștigătorului America Express 2023

Noi detalii ies la iveală legate de divorțul dintre Cătălin Bordea și soția sa, Livia. Secretul din trecutul câștigătorului America Express 2023.
03.07.2023 | 14:34
Noi detalii despre divortul dintre Catalin Bordea si sotia sa Livia Ce secret a iesit la iveala din trecutul castigatorului America Express 2023
Cătălin Bordea, părăsit de soție după nouă ani de mariaj. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Noi detalii apar despre divorțul dintre Cătălin Bordea și soția sa, Livia. Cei doi au surprins pe toți apropiații prin despărțirea lor, deoarece se afișau până acum ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Ce secret a ieșit la iveală din trecutul câștigătorului America Express 2023.

Cum s-a îndrăgostit Cătălin Bordea de soția sa, Livia. Detaliul rușinos din trecutul său

Apropiați din anturajul fostului co-prezentator de la Xtra Night Show au confirmat de curând despărțirea, mai exact, faptul că Livia și-a făcut bagajele, și-a exprimat dorința de a divorța, și apoi a părăsit domiciliul conjugal. Asta după ce au existat zvonuri în acest sens.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea și Livia se cunosc din 2012, în 2014 s-au căsătorit civil, iar cinci ani mai târziu și religios. Atunci când juratul de la iUmor s-a îndrăgostit de Livia, el era împreună cu o altă femeie. Într-un interviu mai vechi pentru Antena Stars mărturisea că îl atrăgea zâmbetul ei și îi privea pe ascuns fotografiile.

”Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îți umple ziua, îți dă energie când începe să zâmbească. Ma energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte rușinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, erau spusele comediantului.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea suferă în urma despărțirii de soția lui

Ruptura căsniciei ar fi început, de fapt, dinainte ca actorul să se aventureze în competiția America Express. El și Livia au decis de comun acord ca în cele două luni cât timp va sta plecat, să se gândească la cum pot soluționa totul. Însă, nu s-a ajuns la un rezultat, căci Livia nu a renunțat la ideea de a divorța.

Motivul divorțului ar fi faptul că lipsește flacăra iubirii, de la începutul căsniciei, mai dezvăluie surse din anturajul cuplului. Între timp, Cătălin Bordea nu este deloc bine. Suferă după Livia și chiar a apelat la un psiholog pentru a-și trata durerea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceleași surse confirmă că la mijloc nu se pune problema nici de infidelitate sau o ceartă dură. Totodată, Cătălin Bordea nu ar fi fost nicio secundă de acord cu separarea și s-ar fi opus în mod categoric, deoarece ”o adoră” pe Livia.

”(….) A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică.

ADVERTISEMENT

Acum sunt despărtiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, au transmis apropiații comediantului pentru cancan.ro

ADVERTISEMENT