Life

Cătălin Botezatu a dat cărțile pe față. De ce s-a despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu de Alex Bodi

04.06.2020 | 07:31
Catalin Botezatu a dat cartile pe fata De ce sa despartit de fapt Bianca Dragusanu de Alex Bodi
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a dat cărțile pe față și a vorbit despre divorțul Biancăi Drăgușanu, dar și despre actuala relație a lui Alex Bodi. “În majoritatea cazurilor, astfel de persoane sunt de consum”.

Divorțul Biancăi Drăgușanu, prin ochii lui Botezatu

Fost iubit al Biancăi Drăgușanu, dar și cel care a ajutat-o profesional, încă de la începutul carierei de model, Cătălin Botezatu a comentat separarea oficială a Biancăi de Alex Bodi. Cei doi au avut o relație cu năbădăi încă din primele săptămâni.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să comentez prea mult pe acest subiect, pentru că e o poveste cu năbădăi. Eu sunt uimit de toate despărțirile și împăcările lor. Despărțirea e mai grea în astfel de cazuri.

Când parcursul unui cuplu întâmpină coborâșuri pot interveni diverse persoane. În majoritatea cazurilor, astfel de persoane sunt de consum, pentru a întări relația sau căsnicia pe care o ai.

ADVERTISEMENT

Dar acum femeia o să zică: «Voi, bărbații, aveți voie să înșelați și noi nu». Pentru bărbați cam așa e. În momentul în care un bărbat se duce cu o altă femeie nu se consideră că a înșelat. 

Eu consider că în momentul în care o femeie, o soție, te înșală, ea o face cu sufletul, cu inima și cu ura. În cazul lor cred că ei au consumat deja o bucată mare din relație”, a spus Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

A dat foc buchetului de trandafiri primit

Bianca Drăgușanu este recunoscută pentru firea vulcanică pe care o are, iar asta s-a văzut și ultima dată, când a dat foc unui buchet de trandafiri primit de la Alex Bodi, chiar dacă acesta se întâlnește deja cu o altă femeie.

Eu nu vreau să mă hazardez în declarații, dar în cazul lui Alex, cu toate că e cu o altă fată și îi trimite Biancăi un buchet de flori, situația e interpretabilă. Ori a trimis florile pentru că mai ține la ea și vrea să țină caldă relația, ori a trimis buchetul de trandafiri din decență, pentru că vrea să termine relația amiabil și elegant.

ADVERTISEMENT

Acum nu știu cum a gândit Bodi, nu știu nici cum a gândit Bianca. Femeile sunt mai nervoase în astfel de momente. Dacă a dat foc trandafirilor, eu cred că este tot un fel de dragoste.

Pe lângă faptul că este o femeie extraordinară, pe care eu o admir și o susțin, Bianca este și o fire vulcanică, de la care uneori nu știi la ce să te aștepți, iar reacțiile ei sunt pe măsură, dar sunt haioase.

Oricum, mie mi-a plăcut acest cuplu, îmi doresc să rămână împreună, dar dacă nu se poate, categoric fiecare trebuie să meargă pe alt drum”, a mai spus Botezatu.

 

ADVERTISEMENT