Life

Cătălin Botezatu a dat lovitura la Cannes! Creatorul de modă, în fața unui moment important: „E emoționant pentru mine”

Cătălin Botezatu a dat o mare lovitură în cariera sa, chiar la Cannes! Creatorul de modă este extrem de emoționat.
09.07.2021 | 15:17
Catalin Botezatu a dat lovitura la Cannes Creatorul de moda in fata unui moment important E emotionant pentru mine
Cătălin Botezatu, creator de modă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu  a dat o lovitură neașteptată în cariera sa! Celebrul creator de modă se află la Festivalul de Film de la Cannes, acolo unde nu doar că va avea o prezentare de modă, dar va primi și cel mai important premiu din viața sa.

Chiar dacă este deja obișnuit cu defilările de la Cannes, cu atmosfera din orașul emblematic din sudul Franței, designerul este extrem de emoționat.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit despre premiul pe care îl va primi, unul care va certifica activitatea sa de-a lungul anilor. Premiul este oferit de prestigioasa publicație Forbes, iar pentru momentul special Bote s-a pregătit intens.

Cătălin Botezatu, premiat la Cannes

Cătălin a vorbit chiar de pe plaja din Cannes despre această zi cu totul specială pentru el, în direct la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Bravo, ai stil aa spus că sunt o mulțime de vedete strânse la festival. Acesta a declarat că deși se spunea că anul acesta nu vor ajunge la eveniment multe staruri, nu este chiar așa. Terasele și plajele încep să fie împânzite cu actori, fotomodele de succes și regizori internaționali.

„La doi pași e Palatul Festivalului de la Cannes. Sunt toate vedetele. Peste câteva ore voi primi premiul Forbes, cel mai important premiu. Sunt vedete mari, sunt și din România câteva. 

ADVERTISEMENT

E emoționant pentru mine să primesc premiul Forbes aici, la Cannes. Nu în ultimul rând sunt mândru că în cadrul acestui eveniment voi face și o prezentare de modă.

Mi-am adus cu mine patru ținute. Una o voi purta pe red carpet, iar cealaltă la sfârșitul prezentării. Voi pregăti modelele: machiaj, coafură, întreaga nebunie”, a declarat Botezatu la Teo Show.

ADVERTISEMENT
cătălin botezatu
Cătălin Botezatu va primi un premiu din partea Forbes, la Cannes. Foto: Teo Show

Colaborare cu regizorii americani?

Creatorul de modă a spus că a vorbit cu câțiva regizori, iar unii s-au arătat interesați să colaboreze cu ei pentru o viitoare producție cinematografică.

Nu a vrut să dea foarte multe detalii până nu este și el 100% sigur. A spus doar că ar putea da o mare lovitură ca creator de haine pentru o peliculă.

„Sunt foarte mulți regizori americani. Stau la masă cu niște regizori care vor să producă niște filme cu ajutorul meu, dar nu pot să vă spun nimic până nu sunt sigur”, a adăugat renumitul designer vestimentar.

 

 

ADVERTISEMENT