Life

Cătălin Botezatu a dezvăluit pe cine susține în finala Bravo, ai stil: „Merită sprijinul vostru”

19.12.2020 | 21:34
Catalin Botezatu a dezvaluit pe cine sustine in finala Bravo ai stil Merita sprijinul vostru
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a dezvăluit care este preferata lui în finala Bravo, ai stil Celebrities. Juratul concursului de modă de la Kanal D a mărturisit pentru prima oară care este fata care merită să câștige, din punctul lui de vedere.

A lăsat obiectivitatea la o parte și a fost nevoit să spună care este fata care a ajuns cel mai mult la inima lui, cea pe care o consideră cea mai bună din punct de vedere stilistic.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a spus în fața camerelor, la testimoniale, că a sosit momentul să dezvăluie numele favoritei sale: Deea Codrea!

Cătălin Botezatu o susține pe Deea Codrea în finala Bravo, ai stil

„O susțin pe Deea, e un copil frumos, merită sprijinul vostru. A evoluat foarte mult în acest concurs”, a spus Cătălin Botezatu uimid pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Deea a fost apreciată și de ceilalți doi jurați, cu care Deea nu s-a înțeles tot timpul bine pe parcursul sezonului.

„Deea a fost mai mult decât mă puteam aștepta. Nu pentru că a performat ea, ci pentru că a gândit totul, și-a dat interesul”, a declarat Raluca Bădulescu după momentul Deei Codrea.

ADVERTISEMENT

„Felicitări pentru ținută. Îmi place la nebunie tot ce porți. Îmi doresc să te văd mai des și cu alte ocazii”, i-a spus și Maurice Munteanu vloggeriței.

deea codrea
Deea Codrea și ținuta din gala finală Bravo, ai stil. Foto: Instagram

Deea Codrea, de la o vloggeriță anonimă la celebritatea Kanal D

Deea Codrea este una din cele mai necunoscute celebrități din acest sezon plin cu VIP-uri, însă odată cu participarea în acest concurs a devenit tot mai vizibilă mai ales pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Pe Deea Codrea au susținut-o în marea finală, prin mesaje video înregistrate, Calina Dumitrescu, ex-concurentă în acest sezon și Ioana Vișănescu, fostă concurentă în cel de-al doilea sezon al show-ului de la Kanal D.

Deea a fost pe punctul de a abandona competiția pe la mijlocul ei din cauza unor probleme personale, însă și-a revenit pe parcurs. Concurenta s-a integrat destul de greu în show, fiind extrem de timidă.

 

ADVERTISEMENT