Life

Cătălin Botezatu, apariție surprinzătoare pe străzile Capitalei. Prins în ofsaid vestimentar

03.08.2020 | 10:15
Catalin Botezatu aparitie surprinzatoare pe strazile Capitalei Prins in ofsaid vestimentar
Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Cine va primi averea de peste 100 de milioane de euro Sursa foto: ziare.com
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a obișnuit în dese ori lumea cu ținutele sale extravagante, iar fiecare apariție a sa a fost una spectaculoasă, mai mereu la patru ace. De curând însă, ”părintele modei locale” a surprins publicul printr-o apariție la care nimeni nu se aștepta.

Acesta a fost prins în ”ofsaid” de fotoreporteri din punct de vedere vestimentar. Celebrul designer a ieșit pe stradă cu un look mai lejer, de vară și mai neglijent pentru stilul său mereu un extravagant. A fost un capitol la care a puncta însă: accesoriile!

ADVERTISEMENT

Astfel, ”Bote” a fost depistat îmbrăcat într-un compleu lejer, cu motive florale, format din tricou și pantaloni scurți. Cu ochelarii de soare la ochi, Cătălin Botezatu a plecat în oraș și nu a părut prea deranjat de modul în care a ieșit din casă, exact ca un om de rând. Un ceas a salvat însă situația.

Cum a fost surprins Cătălin Botezatu pe străzile Capitalei. Prins în ofsaid vestimentar și cu un ceas de 40.000 de euro la mână

Cătălin Botezatu, un simbol al modei, este recunoscut pentru aparițiile sale în public, unele de fiecare dată la cel mai înalt nivel a eleganței. Există însă și unele excepții în ceea ce-l privește.

ADVERTISEMENT

Recent, acel personaj mereu excentric din fire și extrem de dezinhibat atunci când vine vorba de propriul său stil, Cătălin Botezatu a fost surprins de fotoreporterii Cancan în centrul Bucureștiului, total schimbat față de modul în care apare în media.

Creatorul de modă a părut să uite pentru un moment de trecutul său și s-a afișat într-o ținută mai mult decât lejeră. Dacă e să neglijăm acest detaliu și ne îndreptăm atenția către accesoriile designerului, putem observa un detaliu greu de evitat.

ADVERTISEMENT

Părintele modei din România s-a afișat pe stradă cu un Rolex de toată frumusețea, care valorează nici mai mult, nici mai puțin de 40.000 de euro! Ei bine, iată cum s-a revanșat față de ținuta sa ”ciudată”, scrie sursa citată.

Cătălin Botezatu, apariție surprinzătoare pe străzile Capitalei. Prins în ofsaid vestimentar, dar cu o bijuterie de 40.000 de euro la mână. Sursa foto: cancan.ro

Botezatu ar vrea să devină politician

Născut în 1966, la Alexandria, Cătălin Botezatu este un cunoscut creator de modă. El și-a început cariera în modă în anul 1984, ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. După doar un an, în 1985, Botezatu a primit, la Frankfurt, titlul de „Cel mai bun manechin al anului în Europa”.

ADVERTISEMENT

După succesul din această zonă vestimentară, Cătălin Botezatu se gândește să încerce și altceva. E vorba de o carieră care implică responsabilitate, dar și corectitudine, așa cum singur spune. Astfel, designerul și-ar dori, nici mai mult, nici mai puțin, să intre în politică și să ocupe o funcție de reprezentare la nivel internațional.

”Mi-aş dori la bătrâneţe să mă retrag într-o ţară străină, să fiu ambasador, să reprezint România, cu multă responsabiliatte şi corectitudine. Aş intra şi în politică, dacă lucrurile s-ar schimba, de ce nu. Dar cu riscul de a spune lucrurilor pe nume şi a deranja”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT