Life

Cătălin Botezatu despre Bianca Drăguşanu: “O iubesc foarte tare”. Ce îl deranjează pe creatorul de modă

Cătălin Botezatu a vorbit despre Bianca Drăgușanu și despre relația pe care o are cu aceasta în prezent. Creatorul de modă este deranjat de criticile primite de blondină.
22.03.2022 | 06:52
Catalin Botezatu despre Bianca Dragusanu O iubesc foarte tare Ce il deranjeaza pe creatorul de moda
Cătălin Botezatu a vorbit despre Bianca Drăguşanu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Cătălin Botezatu a vorbit despre Bianca Drăgușanu, pe care o apreciază foarte mult. Creatorul de modă o cunoaște pe fosta asistentă TV de foarte mult timp și a ajutat-o să devină cunoscută.

Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu

Fostul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities este mândru de Bianca Drăgușanu, despre care spune că este „creația lui” și că a evoluat foarte mult de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Designerul este deranjat de criticile pe care le primește blondina. Mulți spun că s-a schimbat radical cu ajutorul operațiilor estetice pe care le-a făcut de când a devenit cunoscută.

Cătălin Botezatu spune că sunt multe femei care și-au schimbat aspectul fizic de-a lungul timpului. Vedeta susține că talia subțire a Biancăi Drăgușanu se datorează sportului, nu faptului că și-ar fi scos coastele, așa cum s-a speculat.

ADVERTISEMENT

„Bianca e creația mea și ea știe asta și spune asta. Și eu sunt mândru, chiar dacă o să îmi iau hate. Bianca a pornit de jos, a fost, atunci când am cunoscut-o eu, o femeie frumoasă, care, normal, a evoluat, cum este și firesc.

Am văzut tot felul de femei în România care evoluează și asta nu e rău sau am văzut tot felul de fete, care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase și iar nu este rău, dar pe ele nu le mai comentează nimeni.

ADVERTISEMENT

Pe Bianca în schimb, toată lumea o comentează, nu înțeleg de ce, că vezi doamne și-a scos coastele și așa mai departe. Nu, nene! Are talia mică pentru că face sport, pentru că se îngrijește și pentru că a investit în ea. Că și-a pus niște silicoane și niște buze, că ți-ai luat pantofi noi, toată lumea are.”, a declarat creatorul de modă pentru wowbiz.ro.

„Sentimentele mele sunt aceleași, de iubire”

Cătălin Botezatu a mai declarat, în cadrul aceluiași interviu, că încă o iubește foarte mult pe Bianca Drăgușanu și că o va iubi necondiționat toată viața. Designerul o va susține mereu și îi ia apărarea atunci când oamenii o critică pentru aspectul fizic.

ADVERTISEMENT

„O susțin, am iubit-o foarte tare, o iubesc foarte tare, ca om, ca persoană, niciodată să nu spui niciodată, chiar țin la ea, chiar mă deranjează și sufăr așa în mine când cineva se ia de ea gratuit, pentru că eu o cunosc mai bine ca oricine. M-am întâlnit cu ea chiar acum două săptămâni înainte de a pleca la Paris.

Sentimentele noastre sunt la fel, indiferent cu cine este ea sau dacă este căsătorită, îi respect iubitul, logodnicul, soțul, pentru că asta nu are nicio legătură. Sentimentele mele sunt aceleași, de iubire, o altfel de iubire acum și de susținere necondiționată toată viața.”, a adăugat acesta.

De asemenea, Cătălin Botezatu a mai spus că Bianca este „un etalon” și că ceilalți nu trebuie să o judece. Designerul a dat și exemplul Loredanei Groza, care primește mult hate pe motiv că și-ar fi făcut operații estetice.

Eu zic că fiecare ar trebui să ne uităm în grădina noastră și să nu mai comentăm, să nu mai dăm atât hate, pentru că avem o viață și nu ne interesează efectiv ce face celălalt.”, a încheiat creatorul de modă.

ADVERTISEMENT