Life

Cătălin Botezatu e foc și pară. Ce a spus despre tinerii care vor să devină designeri: „Puneți mai mult mâna pe carte”

Cătălin Botezatu le-a bătut obrazul tinerilor care își doresc să ajungă designeri. Ce mesaj a transmis celebrul creator de modă.
03.09.2023 | 22:36
Catalin Botezatu e foc si para Ce a spus despre tinerii care vor sa devina designeri Puneti mai mult mana pe carte
Cătălin Botezatu, mesaj pentru tinerii aspiranți la rolul de designer. Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a muncit din greu pentru a ajunge acolo unde este astăzi, însă asta nu înseamnă că nu este dispus să-i ajute pe cei mai tineri. Din păcate, spune designerul, nu prea are pe cine, iar acest subiect îl supără destul de tare.

Cătălin Botezatu, mesaj pentru tinerii care visează să ajungă designeri

Cătălin Botezatu nu este doar unul dintre ce mai cunoscuți designeri din România, dar și-a făcut un nume și peste hotare. Celebrități precum Keanu Reeves îi poartă creațiile, însă pentru asta a muncit din greu.

ADVERTISEMENT

A început ca fiind un tânăr aspirant la rolul de model și acum este un exemplu foarte multe persoane. În cazul său, succesul a venit în urma unor sacrificii greu de închipuit, ajungând să-l coste chiar sănătatea.

De curând, a fost din nou operat de urgență în Turcia, fiindu-i montat încă un stent la inimă. Cu toate acestea, celebru designer este dispus să-i ajute și pe cei mai mici decât el să se ridice și să ajungă la nivelul său.

ADVERTISEMENT

Din păcate, din punctul de vedere al lui Cătălin Botezatu, degeaba are el intenții bune, dacă cei cu care intră în contact nu sunt dispuși să muncească și să profite cu adevărat de șansa pe care le-o oferă.

„Nu vor să facă nimic”

Într-un interviu acordat recent, a mărturisit că tinerii din ziua de azi sunt foarte delăsători și doar afirmă că vor să devină designeri, însă atunci când este vorba să și demonstreze de ce sunt în stare, dau înapoi.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a explicat că le-a pus la dispoziție celor care au venit la el în atelier pentru practică toate mijloacele și informațiile necesare pentru a face primii pași în carieră. Unii nu au fost deloc interesați, în timp ce altora „li s-a urcat la cap”.

Astfel, celebrul creator de modă a transmis un mesaj clar și le-a bătut obrazul tinerilor. Cătălin Botezatu i-a îndrumat să petreacă mai puțin timp pe rețelele sociale și să citească mai mult, să se informeze și să se dezvolte.

ADVERTISEMENT

„Cei din generația de azi vin în atelier să încurce pe acolo și apoi să le dai o semnătură că au făcut practică. Nu vor să învețe, nu vor să facă nimic. Eu le ofer la fabricile pe care le am șansa să facă ceva. Le-am dat materiale.

Le-am oferit anumite linii pe care se poate lucra să-și facă colecții, dar nu vor. Au fost câțiva, dar apoi li s-a urcat la cap. Bineînțeles cum li s-a urcat, așa le-a și căzut și asta e. Lăsați Tik Tok-ul și puneți mai mult mâna pe carte, puneți mai mult mâna pe niște cărți de artă, de cultură, vizitați”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru ego.ro. 

ADVERTISEMENT