News

Cătălin Cîrstoiu, atac la Nicușor Dan: ”Trăiește din proiectele lăsate la cheie și fondurile europene atrase de Gabriela Firea”

Candidatul PSD-PNL se folosește de Gabriela Firea pentru a-l ataca pe Nicușor Dan. Îi reproșează actualului edil că nu a avut niciun proiect nou pentru Capitală
01.04.2024 | 08:58
Catalin Cirstoiu atac la Nicusor Dan Traieste din proiectele lasate la cheie si fondurile europene atrase de Gabriela Firea
Cătălin Cărstoiu își continuă campania contra lui Nicușor Dan Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, continuă campania contra lui Nicușor Dan printr-un nou atac la edilul în funcție.

Cătălin Cîrstoiu, atac la Nicușor Dan

Medicul susține că actualul primar nu a avut niciun proiect nou în cei patru ani de mandat, însă își face campanie electorală inaugurând proiectele fostului primar Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT

”Zero noi proiecte pentru București. Asta este performanța lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei în 4 ani. Dincolo de heirup-ul actualului primar care și-a pus casca în cap și inaugurează tot ce se poate până la alegeri, cifrele nu mint.

Realitatea este că Nicușor Dan încă mai trăiește din proiectele lăsate la cheie și fondurile europene atrase de Gabriela Firea, fie că vorbim de achiziția de autobuze hibride și troleibuze, de reabilitarea sistemului de termoficare, consolidarea clădirilor cu risc seismic și multe altele.

ADVERTISEMENT

Festivismul pe ultima sută de metri nu ține loc de gândire strategică. Este nevoie de un plan pentru un sistem administrativ superior. Și mă bucur că doamna Gabriela Firea este parte a acestui nou proiect pentru bucureșteni.

Am avut ocazia să discutăm despre acest plan alături de colegii de la organizația PSD Sector 6. Și îl felicit cu această ocazia pe Gabriel Mutu pentru realegerea sa în funcția de președinte al organizației.

ADVERTISEMENT

Împreună vom câștiga Capitala pentru bucureșteni!”, scrie Cătălin Cîrstoiu într-o postare pe pagina sa de Facebook, creată special pentru campania electorală.

Nicușor Dan a participat duminică la deschiderea circulației rutiere pe Podul Grant, pe sensul Crângași-Turda și pe bretelele de acces, după reabilitare.

ADVERTISEMENT

”Așa cum am promis, am dat în această dimineață drumul la circulația rutieră pe Podul Grant, pe sensul Crângași-Turda și pe bretelele de acces. Se circulă și pe cele două linii de tramvai. Mulțumesc constructorului și Administrației Străzilor.

Lucrările la pod, care costă în total 54 de milioane de lei, se vor termina în luna august, cu un an mai devreme decât era prevăzut în contract. Mai sunt de făcut lucrări sub pod, care nu vor afecta traficul.

Acesta este avantajul de a lucra cu firme private în loc de companii municipale, care, chiar dacă vor, nu au expertiza și experiența necesară.

Anul acesta vom începe lucrările și la pasajele Lujerului și Obor, precum și la Podul Băneasa”, a precizat primarul Capitalei într-o postare pe aceeași rețea de socializare.

ADVERTISEMENT