News

Cătălin Drulă, despre „candidatul dezastru” Cătălin Cîrstoiu. Piedone, „un circar cu integritatea praf”

Cătălin Drulă spune că medicul Cîrstoiu este „candidatul dezastru, care n-are nici în clin nici în mânecă cu administrarea Bucureștiului”
17.04.2024 | 19:31
Catalin Drula despre candidatul dezastru Catalin Cirstoiu Piedone un circar cu integritatea praf
Liderul USR i-a criticat dur pe medicul Cătălin Cîrstoiu și pe Cristian Popescu Piedone / Foto: Facebook, Cătălin Drulă
ADVERTISEMENT

Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat, miercuri, că medicul Cătălin Cîrstoiu este „candidatul dezastru, care nu are nici în clin, nici în mânecă cu administrarea unui oraș”. Aceleași cuvinte dure le-a folosit și în ceea ce-l privește pe candidatul PUSL, Cristian Popescu Piedone.

Drulă: „Am mai avut un experiment cu un medic, Oprescu”

Cătălin Drulă, președintele USR, a declarat, miercuri, că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, nu este deloc omul potrivit pentru funcția de primar general. Cătălin Drulă a făcut și o paralelă cu alt medic și fost primar general, Sorin Oprescu, care acum este fugit în Grecia. Drulă a mai criticat și „aroganța” lui Cătălin Cîrstoiu de nu răspunde la acuzațiile ce i se aduc.

ADVERTISEMENT

„Până la urmă a apărut candidatul surpriză, domnul Cîrstoiu, candidatul dezastru, care n-are nici în clin, nici în mânecă cu administrarea unui oraș, a unei capitale cum e Bucureștiul. N-are vocație, nu a fost pasionat de asta, omul e medic, am mai avut un experiment cu un medic, care nu s-a terminat bine, s-a terminat cu șpagă în canapea, pe Oprescu, care acum e fugit în Grecia.

Pe de altă parte, pare de o aroganţă cum nu am mai întâlnit de multă vreme în politica din România. Îl întreabă colegii din presă … ‘Ne explicaţi, vă rog frumos, ce faceţi cu consultaţiile? Vă trimiteţi pacienţii de la public la privat? Nu e în regulă, nu e legal. Sunt conflicte de interese’. Nişte întrebări absolut legitime. Şi răspunde: ‘Păi, eu v-am tratat pe dumneavoastră şi colegii dumneavoastră din redacţie’. Adică, se înţelege de aici că el crede încă în rolul acela al doctorului căruia îi pupă toată mâna lumea. Aici e Bucureşti, e 2024, e Capitală, au greșit, nici Piedone nu crede”, a declarat liderul USR pentru B1TV.

ADVERTISEMENT

Miza, înlăturarea USR

Drulă a mai spus că miza coaliției PSD-PNL a fost să numească candidați comuni împotriva USR și a lui Nicușor Dan, ceea ce o consideră o batjocură la adresa bucureștenilor.

„Miza lor a fost să pună candidat comun împotriva primarilor USR, a lui Nicuşor Dan. Nu am primit niciodată explicaţie de ce fac asta. Ce vreţi să faceţi? Mai multe piste de bicicletă? Să cumpăraţi mai multe autobuze? E ceva ce vă deranjează? Nu, să nu mai fie Nicuşor Dan, că nu se mai poate fura la Primăria Capitalei – de fapt, asta e miza.

ADVERTISEMENT

Întâi au luat decizia asta, după aia au ţinut România cu sufletul la gură, în timp ce ei interpretau toţi mimica şi grimasele doamnei Firea: e supărată, e foarte supărată, poate nu e chiar aşa supărată. L-au scos un pic pe la târg şi pe domnul Burduja şi până la urmă a apărut candidatul surpriză, domnul Cîrstoiu”, a spus președintele USR.

Piedone, „un dezastru, un circar”

Cătălin Drulă a apreciat că soluția pentru Capitală rămâne Nicușor Dan, exemplificând lucrările de reabilitare la termoficare, noi achiziții pentru transportul public și că Bucureștiul are „un rating bun”.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de contracandidatul lui Nicușor Dan – care „e din dilmul ăsta” Cristian Popescu Piedone este „un dezastru, un candidat cu integritatea praf, un circar, un om care n-are nicio legătură cu un oraș capitală de 2024”, a spus Drulă.

Un recent sondaj CURS îl plasează pe cadidatul PUSL în fruntea preferințelor bucureștenilor la alegerile locale din iunie, înaintea actualului primar general și a medicului Cătălin Cîrstoiu. În privința medicului, premierul Marcel Ciolacu a transmis, miercuri, că acesta trebuie să iasă cu o conferință de presă și să lămurească acuzațiile ce i se aduc.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se...
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea şi Alessandro: Nu trebuie să le fie ruşine!
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Mara Bănică și-a concediat bona. Imaginile de pe camerele video au convins-o
Mara Bănică și-a concediat bona. Imaginile de pe camerele video au convins-o
Este ştirea momentului. Ce s-a întâmplat la azil cu Irinel Columbeanu
Este ştirea momentului. Ce s-a întâmplat la azil cu Irinel Columbeanu
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil