Life

Cătălin Măruță, afirmații șocante la Pro TV despre Survivor România! Intervine CNA?

Cătălin Măruță a făcut afirmații neașteptate în direct. Ce i-a zis Alexandrei Duli, fostei Războinice de la Survivor România?
14.03.2023 | 17:32
Catalin Maruta afirmatii socante la Pro TV despre Survivor Romania Intervine CNA
Ce i-a spus Cătălin Măruță Alexandrei Duli- fosta concurentă de la Survivor România. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță, într-un acces de sinceritate, a uitat că se află în direct și a vorbit de Survivor România. În timpul unei conversații pe care o avea cu Alexandra Duli, fosta concurentă Survivor România, despre ce s-a întâmplat acum în show, vedetei i-a scăpat porumbelul.

Cătălin Măruță, afirmații uluitoare la Pro Tv. Ce i-a spus Alexandrei Duli de la Survivor România

Săptămână de săptămână, Cătălin Măruță alături de oameni apropiați ai emisiunii comentează ce se întâmplă la Survivor România. În ediția de luni, 14 martie 2023, i-a avut invitați în cadrul show-ului de la Pro TV pe Alex Delea și Alexandra Duli.

ADVERTISEMENT

Fosta Războinică de la Survivor România a fost, la rândul său, implicată în multiple scandaluri. Astfel, Cătălin Măruță a vrut să știe cum vede ea situația din actualul sezon. Totuși, vedeta Pro TV nu a folosit cel mai adecvat limbaj pentru o transmisie în direct.

„Se întâmplă lucruri dure printre Faimoși, oameni buni. Trei nume grele din tabăra roșie au fost propuse spre eliminare. Așa că Alexandra Duli comentează cu noi ce se întâmplă acolo. Hai să vorbim!

ADVERTISEMENT

Draga mea, Alexandra Duli, cum ți se pare sezonul ăsta de Survivor? Ce ți se pare? Zici că au intrat, la un moment dat, dracii în ei. Tu ai văzut?”, i-a spus Cătălin Măruță fostei concurente Survivor România.

Alexandra Duli a mărturisit că nu știe dacă este în măsura în care să comenteze ce se întâmplă la Survivor, iar Cătălin Măruță a întrerupt-o imediat cu o altă afirmație controversată, pasibilă de un avertisment de la CNA. „Pentru că și în tine intraseră dracii la un moment dat”, spune vedeta tv. „Da, așa că n-am cum să judec”, a replicat Alexandra Duli.

ADVERTISEMENT

Alexandra Duli nu este fana noului sezon Survivor România

Pe de altă parte, Alexandra Duli a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță că noul sezon nu este chiar pe placul său. Dintre actualii concurenți de la Survivor România, DOC o enervează cel mai tare și asta pentru că se implică în multe certuri.

„Mi se pare că exagerează prea mult. DOC nu-mi place deloc. Nu-l suport deloc. Nu-mi place. E prea aprins în orice. Caută numai ceartă peste tot. Mă enervează foarte mult și nici nu sunt acolo cu el. Vorbește foarte mult. Nu vede când el greșește. Numai lumea din jurul lui greșește”, a spus Alexandra Duli.

ADVERTISEMENT

În plus, tânăra a adăugat că în sezonul său nu au existat certuri pe lenjerie intimă: „Se ceartă din lucruri foarte puerile”. Afirmația a fost confirmată și de Alex Delea, care a susținut că s-ar întoarce oricând la Survivor România, dar în calitate de Faimos.

ADVERTISEMENT