Life

Scandal la Survivor România. DOC, acuzații dure. Kamara a răbufnit și el

Un scandal monstru a izbucnit la Survivor România în ediția de miercuri, 1 martie. DOC și-a ieșit din minți după eșecul de pe traseu în lupta pentru jocul de comunicare.
01.03.2023 | 22:01
Scandal la Survivor Romania DOC acuzatii dure Kamara a rabufnit si el
Eliminare dură la Survivor România 2023. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tensiunile au atins cote maxime în echipa Faimoșilor în această seară. DOC nu a reușit să înregistreze niciun punct pe traseul de astăzi, iar pentru că este vorba și despre jocul de comunicare, nervii au fost întinși la maxim. Kamara și Remus Boroiu au fost direct vizați.

DOC și Kamara, un nou scandal la Survivor România

Atât Faimoșii cât și Războinicii își doresc să câștige jocul de comunicare din ediția de miercuri, 1 martie. Miza este un mesaj vocal de la membrii familiei, astfel că tensiunile, dar și emoțiile se țin în lanț de ambele echipe.

ADVERTISEMENT

Războinicilor le-a mers bine până acum, însă nici Faimoșii nu s-au lăsat mai prejos. Tensiunile aveau însă să atinge cote maxime după decizia luată de DOC. Având în vedere că Războinicii înregistrau puncte pe bandă rulantă, Faimosul a discutat cu Remus Boroiu, astfel încât fiecare dintre ei să aleagă un concurent ”mai slab” din echipa adversă.

DOC i-a propus lui Remus Boroiu să intre el pe traseu pe Dan Ursa, pe care avea în plan să îl învingă iar mai apoi Remus să îl ia pe Andrei Krișan. Iată însă că artistul nu a făcut calcule prea bune, astfel că a fost învins detașat de Dan Ursa, lucru care l-a enervat la culme.

ADVERTISEMENT

Învins, DOC nu a mai rezistat iar în momentul în care și Remus Boroiu a început să îi comenteze decizia, acesta a explodat pur și simplu. ”Mai taci din gură că nu s-a mișcat niciunul așa. Tu ce crezi că eu nu am vrut să iau punct? A fost decizie pentru toată echipa. Nu a fost ca să suferi tu de tine. Te mișcai ca mine, ai jucat fotbal?”, a spus DOC.

Kamara, replică pentru DOC: ”Te-a bătut Dan Ursa”

Scandalul a atins cote maxime în momentul în care Kamara a intervenit și el și l-a jignit pe DOC. Acesta a spus că a artistul a ajuns să fie învins de Dan Ursa și că nici măcar nu a reușit să aducă un punct echipei sale, lucru care l-a scos din minți pe DOC.

ADVERTISEMENT

”Bă taci mă că ai luat două puncte greșite, ce tot comentezi ca și cum ai luat puncte? Te-a bătut Dan Ursa”, a completat Kamara, lucru care din nou a fost o lovitură puternică pentru DOC.

Conflictul dintre cei doi a continuat, iar în tot acest timp, Faimoșii s-au amuzat pe măsură, bucuroși de victoriile lor. Rămâne de văzut ce se va întâmpla și cine va reuși să câștige jocul pentru comunicare.  Până la momentul actual, scorul este de 7-4 pentru echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Și nu este prima oară când DOC și Kamara sunt protagoniștii unui scandal monstru. Zilele trecute, cei doi artiști și-au aruncat din nou cuvinte grele. De asemenea, Kamara a răbufnit atunci când artistul i-a vorbit despre fiul său, cei doi având o relație specială.

ADVERTISEMENT