Life

Cătălin Măruță vrea să îngroape securea războiului. Ce mesaj i-a transmis Monicăi Tatoiu, cu care nu vorbește de 10 ani: „A fost cu urmărire”

Monica Tatoiu e supărată pe Cătălin Măruță de ani buni. Femeia de afaceri nu a mai fost de ceva vreme în emisiunea sa, iar motivul este unul cât se poate de serios.
21.07.2022 | 16:09
Catalin Maruta vrea sa ingroape securea razboiului Ce mesaj ia transmis Monicai Tatoiu cu care nu vorbeste de 10 ani A fost cu urmarire
Cătălin Măruță vrea să facă pace cu Monica Tatoiu. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a făcut o dezvăluire cu totul neașteptată în emisiunea sa, iar personajul aflat în prim-plan este nimeni altcineva decât Monica Tatoiu!

Monica Tatoiu și Cătălin Măruță nu-și vorbesc de 10 ani

Într-o discuție purtată cu invitata Mara Bănică despre showbiz și secretele acestuia, prezentatorul de la PRO TV s-a ”scăpat” când a venit vorba de Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT

Realizatorul de televiziune a declarat că fosta patroană Oriflame România e supărată pe el și echipa lui din cauza unei farse pe care acesta i-a făcut-o, o farsă care nu a fost difuzată niciodată pe post.

Despre acel episod s-a scris în anul 2012, ba chiar femeia de afaceri făcuse atunci câteva declarații, însă nimeni nu se aștepta ca supărarea acesteia să dureze atât de mult.

ADVERTISEMENT

Colegul lui Măruță, Ciucă, i-a spus acestuia că Monica Tatoiu este des invitată la „Vorbește lumea”. Cătălin a profitat de asta și a făcut un apel public către ea, invitând-o în emisiune.

Când echipa de la PRO TV i-a făcut acea farsă Monicăi Tatoiu, Măruță a avut ”norocul” să îl cunoască și pe soțul ei.  Despre el a zis că l-a pus pe alergat, la propriu, semn că tensiunea a fost destul de mare.

ADVERTISEMENT

„L-am cunoscut atunci pe soțul ei. Am alergat când l-am văzut”, a spus semi-amuzat Măruță, la PRO TV.

„Poate veniți la sosurile picante”

„Doamna Tatoiu era prietena noastră. Îmi era dragă, venea… Crede-mă că a fost cu urmărire. Nu pot să zic.

ADVERTISEMENT

Nu mai dăm, doamna Tatoiu. Poate veniți mâine dumneavoastră la sosurile picante”, a completat realizatorul de televiziune.

Mara Bănică s-a oferit să facă pe mediatoarea. I-a zis prezentatorului că, dacă vrea, ea poate sta de vorbă cu Monica Tatoiu pentru a veni în platoul său.

„M-am trezit din senin fără mașină. Dispăruse din fața casei. Cătălin Măruță mi-a mutat mașina fără acordul meu”, a povestit în urmă cu 10 ani Monica Tatoiu pentru CANCAN.RO.

Rămâne de văzut dacă Monica Tatoiu va răspunde apelului lui Cătălin Măruță și va accepta. în cele din urmă, să se împace cu acesta.

 

ADVERTISEMENT