Life

De ce nu vrea să mai apară Cătălin Moroșanu în show-uri de televiziune. Ce a pățit, de fapt, la Survivor România și Asia Express

Motivul pentru care Cătălin Moroșanu nu mai acceptă reality show-urile. Ce i s-a întâmplat la Survivor România și Asia Express.
20.08.2023 | 17:07
De ce nu vrea sa mai apara Catalin Morosanu in showuri de televiziune Ce a patit de fapt la Survivor Romania si Asia Express
Motivul pentru care Cătălin Moroșanu nu mai acceptă reality show-urile. Ce i s-a întâmplat la Survivor România și Asia Express. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

De ce nu vrea să mai apară Cătălin Moroșanu în show-uri de televiziune. Ce a pățit, de fapt, la Survivor România și Asia Express. Care este competiția pe care o recomandă tuturor vedetelor din showbiz-ul autohton.

Motivul pentru care Cătălin Moroșanu nu mai acceptă reality show-urile. Ce i s-a întâmplat la Survivor România și Asia Express

Cătălin Moroșanu a explicat care este motivul pentru care nu mai acceptă să participe la reality show-urile românești. Sportivul a spus ce i s-a întâmplat când a fost concurent la Survivor România și la Asia Express.

ADVERTISEMENT

Luptătorul a stat departe de familia sa de foarte multe ori din cauza proiectelor pe care le-a avut. În plus, nu vrea să plictisească publicul cu aparițiile televizate, fiind conștient că are nevoie de o pauză în acest sens.

În prezent, vedeta nu mai vrea să audă de astfel de ”nebunii”, chiar dacă foarte multă lume îl întreabă ce mai are în plan în viitor. Totodată, îi este greu să lase afacerile sale pe mâinile altor persoane timp de câteva luni bune.

ADVERTISEMENT

„Și în aceste emisiuni ai nevoie de o pauză de imagine! Dacă apari în fiecare zi, la fiecare emisiune, se satură lumea de tine! E foarte importantă chestia asta, lumea nu înțelege! Mai răruț, că este mai drăguț!

Dar una peste alta, au fost niște emisiuni foarte grele pentru mine și nu vreau să mai trec prin momentele respective, mai ales pentru că acum am și 2 academii de arte marțiale.

ADVERTISEMENT

Am și o promoție, sunt în business!”, a mărturisit Cătălin Moroșanu pentru publicația ego.ro. Pe de altă parte, renumitul sportiv îi îndeamnă și pe alții să ia parte la experiența de la Asia / America Express.

Cătălin Moroșanu, încântat de Asia Express

Cătălin Moroșanu se declară foarte încântat de competiția Asia Express, la care a participat în urmă cu aproximativ 5 ani. Vedeta a făcut parte din prima ediție împreună cu Dorian Popa și are multe amintiri plăcute.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi să aleagă între America Express și alte emisiuni de televiziune, luptătorul are un răspuns ferm și sigur. Fără doar și poate va opta de fiecare dată pentru reality show-ul de la Antena 1, moderat de Irina Fodor.

„Acolo cunoști cultura, civilația, alte personaje, te bucuri de ceva nou! E foarte frumos acolo și foarte multe persoane publice din România mă întreabă dacă e fain acolo: «Du-te! Du-te că este extraordinar!»”, a mai spus Cătălin Moroșanu pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT