ADVERTISEMENT
Sporturi

Cătălin Moroșanu, atac dur către medicii din Suceava: „Ei i-au infectat pe toți”

Autor: Francisc Oprea | 27.03.2020 | 10:32
Cătălin Moroșanu, atac dur către medicii din Suceava: „Ei i-au infectat pe toți”
Cătălin Moroșanu. FOTO: Facebook

Cătălin Moroșanu a lansat o serie de atacuri dure către medicii de la Spitalul Județean Suceava, pe care îi consideră vinovați pentru situația critică din Suceava, unde s-au înregistrat 14 decese.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu, mesaj dur pentru medici

Suceava a devenit cel mai mare focar de coronavirus din România, după ce aproximativ 170 de persoane au fost depistate pozitiv cu COVID-19 și au fost înregistrate 14 decese, motiv pentru care, pentru o scurtă perioadă, Spitalul Județean a fost închis.

Cătălin Moroșanu consideră că situația din Suceava a fost creată chiar de medici care s-ar fi infectat cu coronavirus în urma contactului avut cu cetățeni depistați pozitiv, la clinicile particulare pe care doctorii le dețin.

Situația de la Spitalul Județean Suceava a fost creată de medici! Mulți dintre ei au cabinete particulare și au tratat pacienți care aveau coronavirus!

ADVERTISEMENT

Apoi au venit la Spitalul Județean și au infectat pe toți colegii de muncă! Spitalul luase toate măsurile de protecție, dar medicii sunt principalii vinovați!

Colac peste pupăză, majoritatea medicilor și-au luat concediu medical și au tratament preferențial față de oamenii de rând! Sunt pacienți care stau câte 30 la o singura toaletă! Au dat bir cu fugiții și au lăsat Spitalul fără personal medical, situația este foarte gravă!”, a scris Cătălin Moroșanu pe Facebook.

„Suceava trebuie închise”

Cătălin Moroșanu consideră că autoritățile ar trebui să ia măsuri radicale în următoarea perioadă, pentru evitarea răspândirii coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Să nu-i mai considerăm eroi pe niște oameni care nici măcar nu au mustrări de conștiință, singurii care au mai rămas sunt infirmierii, asistenții medicali și o parte din personalul medical! Suceava trebuie închisă!

Cine îi aprovizionează pe cei din carantina la domiciliu? Va spun eu: nimeni! Băieții din înalta societate stau singuri în rezerve, iar românul de rând stă înghesuit în paturi claie peste grămadă!

ADVERTISEMENT

Cazurile sunt mult mai multe decât spune media, dar domnul fost ministru Costache s-a gândit să testeze prima data Bucureștiul. Stați în casă, dragi români, nu e de joacă! Dacă Guvernul nu cumpără teste pentru toată populația, riscăm să murim pe capete!”, susține Moroșanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!