Life

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum a cunoscut-o, de fapt, pe Doina Teodoru: “Cred că acolo s-au înfiripat lucrurile”

Cum a cunoscut-o Cătălin Scărlătescu, de fapt, pe Doina Teodoru. Juratul de la Chefi la Cuțite a vorbit despre relația lor.
28.10.2022 | 11:54
Catalin Scarlatescu a dezvaluit cum a cunoscuto de fapt pe Doina Teodoru Cred ca acolo sau infiripat lucrurile
Cum a cunoscut-o Cătălin Scărlătescu pe Doina Teodoru. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au cunoscut cu mai mult timp în urmă, dar sentimentele au apărut mai târziu. Renumitul bucătar a dezvăluit cum a început totul.

Cum s-au cunoscut, de fapt, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Juratul de la Chefi la Cuțite a dezvăluit cum a cunoscut-o pe actuala parteneră. Cătălin Scărlătescu a văzut-o pe aceasta la TV, dar nu știa cine este, de fapt, ci o cunoștea doar ca actriță.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut în Vama Veche, atunci când bucătarul încă era singur. Ulterior, după o vreme, Cătălin Scărlătescu s-a intersectat cu Doina Teodoru la o petrecere a unei prietene comune, iar acolo a început totul.

“O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță, dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT

Ne-am cunoscut în Vama Veche, eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo. (râde)

Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi. A venit totul foarte natural…”, a povestit Cătălin Scărlătescu pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT

“Da, totul a fost simplu și firesc între noi, așa cum ar și trebui să fie.”, l-a completat actrița de stand-up comedy pe partenerul ei.

Anul trecut, Cătălin Scărlătescu a recunoscut public relația cu Doina Teodoru, dar nu a vrut să dea prea multe detalii la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Lucrurile au evoluat între ei, iar juratul de la Antena 1 spune că știe ce înseamnă să fie într-o relație, mai ales că în trecut era mereu singur.

“Colegii mei m-au tot avertizat: ‘Odată și-odată tot vine!’ Și uite c-a venit! Important este să și rămână.”, a adăugat el.

Doina Teodoru a recunoscut că niciunul dintre ei nu s-ar fi așteptat ca lucrurile să evolueze în acest fel între ei. Amândoi își doresc o relație serioasă, se înțeleg bine și sunt nerăbdători să vadă ce se va întâmpla pe viitor.

Ce a atras-o pe Doina Teodoru la juratul de la Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu a avut mai multe iubite de-a lungul timpului, dar până acum nu a găsit femeia potrivită. Bucătarul este acum fericit alături de câștigătoarea sezonului 3 iUmor, care este persoana potrivită pentru el.

La rândul său, Doina Teodoru a dezvăluit ce a atras-o la actualul ei partener. Actrița îl admiră foarte mult pe Cătălin Scărlătescu pentru faptul că este pasionat de munca lui.

Doina Teodoru a mai spus că bucătarul este “tip carismatic, plin de umor”, dar și o persoană bună.

“Și, pe lângă asta, e un om foarte bun – are un suflet bun, asta îmi place cel mai mult la el, de fapt. E extrem de sensibil. Și se arată vulnerabil, nu de multe ori, dar o face.”, a continuat ea.

Inițial, Doina Teodoru a fost speriată de faptul că cheful era “un burlac convins”. Treptat, ea a fost cea care l-a ajutat să-și dea seama că își dorește o relație serioasă.

Atunci când s-au cunoscut, cei doi au vrut să vadă cum vor evolua lucrurile între ei și cum vor trece peste neînțelegeri.

“Când am cunoscut-o, da, i-am spus că vreau mulți copii și o casă cu trei etaje. (râde) Nu, glumesc! Vă dați seama că nu asta a fost ideea.

Întâi ne-am dorit să ne cunoaștem cu adevărat și să o luăm efectiv pas cu pas: să vedem dacă trecem de primele 24 de ore, de prima săptămână, de prima lună, de prima ceartă, de primul scandal…”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru vor putea fi urmăriți la TV, atunci când la Antena 1 va avea premiera America Express, unde cei doi fac echipă.

ADVERTISEMENT