Life

Cătălin Scărlătescu a părăsit nervos platoul de la Chefi la Cuțite. Ce l-a supărat pe jurat

Tensiuni la Chefi la Cuțite, miercuri seară. Cătălin Scărlătescu a părăsit nervos platoul. Ce l-a dezamăgit pe jurat atât de tare?
10.11.2022 | 00:31
Catalin Scarlatescu a parasit nervos platoul de la Chefi la Cutite Ce la suparat pe jurat
De ce a ieșit de la filmări Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: captură video Antena 1, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a fost cuprins de o stare de nervozitate miercuri seară, în emisiunea Chefi la Cuțite. Juratul s-a supărat atât de mult încât a lovit cu piciorul un coș de gunoi din fața sa și a părăsit platoul de filmare.

Tensiuni la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu a părăsit nervos platoul de filmare

Maestrul bucătar a ieșit foarte supărat din emisiune și a luat o gură de aer. Concurenții din echipa sa i-au înțeles furia și astfel i-au dat dreptate.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în momentul în care banda aducea farfuriile fiecărei echipe în parte, în așa fel încât să se afle scorul preparatelor, la proba de battle.

Farfuriile nu doar că veneau foarte greu și țineau în suspans pe toată lumea, dar niciuna nu a fost aurie, culoarea oamenilor cu care lucrează Cătălin Scărlătescu. Observând asta, juratul și-a ieșit din fire.

ADVERTISEMENT

”Se poate așa ceva? Pur și simplu m-a dat peste cap, nu e corect”, a declarat Cătălin Scărlătescu miercuri seară, la Chefi la Cuțite.

Concurenții i-au dat dreptate lui Cătălin Scărlătescu

Concurenții din echipa lui Cătălin Scărlătescu nu și-au explicat nici ei cum de rezultatul nu a fost în favoarea lor, considerând că au avut un preparat foarte bun.

ADVERTISEMENT

”S-a supărat foarte tare și mi se pare cumva normal să se supere, pentru că chef a văzut farfuria noastră, nu suntem proști, nu suntem tâmpiți.

Chiar nu înțeleg de ce nu am luat până acum nicio farfurie. E groasă”, au declarat concurenții din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai renumiți bucătari din țară. Dincolo de succesul profesional, cheful stă foarte bine în prezent și la capitolul dragoste. Are de mai bine de un an o relație cu actrița Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru pare că au o poveste de iubire solidă, mai ales că ambii au participat la America Expres 2022 și ar avea și planuri de nuntă.

ADVERTISEMENT