Life

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre nunta cu Doina Teodoru. Ce spune juratul Chefi la Cuțite și despre un copil

Cătălin Scărlătescu a fost o bună perioadă de timp burlac. De ceva timp însă, acesta formează un cuplu cu Doina Teodoru, iar noi zvonuri au început să apară.
02.11.2022 | 17:48
Catalin Scarlatescu a vorbit despre nunta cu Doina Teodoru Ce spune juratul Chefi la Cutite si despre un copil
Cătălin Scărlătescu a vorbit despre nunta cu Doina Teodoru, iubita sa. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În momentul în care s-a aflat de relația dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, fanii celor doi au fost de-a dreptul surprinși.

Cătălin Scărlătescu, despre nunta cu Doina Teodoru

Cei doi sunt împreună de mai bine de un an de zile și par mai fericiți ca niciodată. Călătoresc, sunt mai mereu cu zâmbetul pe buze, iar fiecare are stilul său aparte de a atrage publicul larg.

ADVERTISEMENT

Practic cei doi se completează reciproc, iar cel mai probabil acesta este și motivul pentru care reușesc să se înțeleg de minune, iar pasiunea predomină între ei.

Pentru că mulți au observat că relația celor doi merge pe drumul cel bun, Cătălin Scărlătescu a început să fie asaltat cu întrebări.

ADVERTISEMENT

Nu puțini sunt cei care vor să afle când se vor căsători cei doi, dar și când vor avea un copil. Se pare însă că juratul de la Chefi la Cuțite are cu totul alte planuri.

Bucătarul a fost întrebat dacă o va cere în căsătorie pe Doina Teodoru, însă a evitat să dea un răspuns clar. Pe de altă parte, în momentul în care a fost întrebat dacă vrea din nou să fie burlac, Cătălin Scărlătescu a dat un răspuns cât se poate de ferm.

ADVERTISEMENT

”Nu! Doamne ferește”, a fost reacția juratului de la Chefi la Cuțite.

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre un posibil copil

În timp ce despre căsătorie nu a vrut să dea prea multe detalii și a evitat subiectul, când vine vorba despre un posibil copil, bucătarul știe foarte bine ce își dorește.

Cătălin Scărlătescu a fost întrebat dacă își dorește în curând să devină tată. El a recunoscut că această întrebare este din ce în ce mai des întâlnită de când formează un cuplu cu Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, juratul de la Chefi la Cuțite spune că preferă să nu se grăbească.

”Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți.

Bă, lăsați-mă încet așa, adică 10 sezoane am stat într-un fel și acuma imediat, pe repede înainte, nu merge așa”, a adăugat Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT