Life

Cătălin Scărlătescu, pus la zid de Florin Dumitrescu după declarațiile făcute: „Când unul dintre noi e cu un picior în groapă…”

Florin Dumitrescu a spus cum stau, de fapt, lucrurile, după ce Cătălin Scărlătescu a declarat că nu sunt prieteni în realitate.
09.06.2023 | 21:54
Catalin Scarlatescu pus la zid de Florin Dumitrescu dupa declaratiile facute Cand unul dintre noi e cu un picior in groapa
Florin Dumitrescu a reacționat după declarațiile lui Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a dezvăluit Florin Dumitrescu după ce Cătălin Scărlătescu a declarat recent că nu este prieten cu colegii lui de la Chefi la cuțite în afara platoului de filmare. Din punctul său de vedere, realitatea este alta.

Ce relație există între Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea

În cadrul podcastului lui Mihai Morar, în care a fost invitat recent, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că el nu este prieten cu colegii săi de la Chefi la cuțite, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, în afara filmărilor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, iubitul Doinei Teodoru spunea că nu iese în oraș cu ceilalți doi chefi și că au o relație strict profesională. Acum, Florin Dumitrescu „l-a tras de urechi” pe colegul său. Într-un interviu acordat recent, acesta a mărturisit că, din punctul lui vedere situația este diferită.

„Consider că eu, Sorin și Cătălin suntem prieteni. Și mai mult decât prieteni suntem parteneri. Dacă oricare dintre noi crede altceva este problema lui. Dar noi, la final de zi, la final de proiect, la început de proiect, noi înainte de toate suntem parteneri.

ADVERTISEMENT

Într-un parteneriat poate exista prietenie sau nu. Dar parteneriatul există. Prietenie există, dar nu este o prietenie care se manifestă prin ieșiri la bere. Pentru că avem treabă fiecare.

Dar atunci când unul dintre noi e cu un picior în groapă, ceilalți doi sunt acolo să-l scoată”, spus Florin Dumitrescu după declarațiile lui Cătălin Scărlătescu pentru cancan.ro, cu care recent a avut și un conflict în emisiunea de la Antena 1. 

ADVERTISEMENT

Ce spunea Cătălin Scărlătescu despre relația cu colegii săi de la Antena 1

Totuși, în declarațiile amintite anterior, Cătălin Scărlătescu spunea că se ferește cât poate de tare de Florin Dumitrescu și de Sorin Bontea. Juratul de la Chefi la cuțite îi caracteriza pe aceștia ca fiind inamicii săi numărul unu.

„Mă feresc de Bontea și de Dumitrescu ca de draci. Ăștia sunt călare pe mine tot timpul. Sunt singurii mei doi inamici veritabili. Noi nu suntem prieteni. Eu încă n-am ieșit cu Bontea și cu Dumitrescu la o bere, noi trei”, a povestit bucătarul.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Cătălin Scărlătescu a dat de înțeles că Sorin Bontea și Florin Dumitrescu ar avea și motive de gelozie. „Acum foarte mult timp, când am cunoscut-o prima dată în viața mea pe Mona Segall, ea mi-a spus așa: ‘Tu o să fii cel mai iubit bucătar din țara asta’. Bontea și cu Dumitrescu au fost atenți și cred că de atunci le-a rămas în cap că eu sunt cel mai iubit bucătar și atunci ei fac front în fața mea”, a mai spus iubitul Doinei Teodoru.

ADVERTISEMENT