Life

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au plutit ore bune în derivă, în Deltă. Cum a fost posibil

Vacanță cu peripeții pentru Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cum au plutit ore bune în derivă, în prima lor escapadă, în Delta Dunării.
19.12.2022 | 07:20
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru au plutit ore bune in deriva in Delta Cum a fost posibil
Cum au ajuns să plutească în derivă Cătălin Scărlătescu si Doina Teodoru. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin  Scărlătescu și Doina Teodoru s-au confruntat cu peripeții în prima lor vacanță, în doi, care a fost în Deltă. Celebrul cuplu a plutit ore în șir, în derivă. Cum s-a întâmplat totul?

Vacanță cu peripeții pentru Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Au plutit ore bune în derivă: ”Până a venit cineva să ne salveze”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează de peste un an o relație frumoasă și solidă. De curând, au dat noi detalii din ”casă” și au povestit cum prima lor vacanță nu a fost una tocmai fericită. Chiar în timp ce se plimbau cu barca pe Dunăre, au rămas fără combustibil.

ADVERTISEMENT

Actrița și maestrul bucătar nu s-au asigurat atunci când au pornit ”la drum” dacă au combustibil suficient, așa că au fost luați prin surprindere și au ajuns să plutească ore bune, în derivă. În cele din urmă, în calea lor s-au ivit niște salvatori.

Dincolo de nefericitul moment, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru spun că sunt pasionați de călătorii.

ADVERTISEMENT

”Într-adevăr, amândoi suntem pasionați de asta. Cred că prima noastră călătorie împreună a fost în Deltă. El tocmai ce-și făcuse barca și era foarte entuziasmat de asta.

Țin minte că ne-am plimbat în Deltă, la un moment dat am rămas fără combustibil și am plutit așa până a venit cineva să ne salveze. Ne place Delta amândurora.

ADVERTISEMENT

Iar eu de curând am devenit pasionată de pescuit și am început să-i pun stăpânire și pe barcă, și pe sculele de pescuit. Mi-am luat și eu permisul de barcă de curând.”, a relatat Doina Teodoru pentru Viva.ro

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, peripeții și la America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru vor putea fi văzuți, la începutul anului viitor, pe Antena 1, cum au mai trecut și prin alte peripeții. Asta pentru că au participat împreună la ”America Express”, unde s-au confruntat cu probe dificile.

ADVERTISEMENT

Având în vedere relația îndelungată pe care o au, mulți se întreabă dacă au planuri de căsătorie. Acest pas nu ar fi o prioritate, însă, pentru ei, fiindcă nu cred într-o ”hârtie”.

”Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă. Nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat. Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite”, a precizat faimosul chef tot pentru viva.ro

ADVERTISEMENT