Life

Când se vor căsători Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Ce spun despre diferența de 18 ani dintre ei

Chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru au vorbit despre diferența de vârstă de 18 ani dintre ei și despre o posibilă căsătorie.
29.11.2022 | 12:00
Cand se vor casatori Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru Ce spun despre diferenta de 18 ani dintre ei
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru, dezvaluiri despre relatia lor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează de mai bine de un an unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz. Mulți se întreabă când se vor căsători și cum percep diferența de vârstă de 18 ani dintre ei.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, declarații sincere despre relația lor. Ce spun despre diferența de vârstă

Cătălin Scărlătescu (51 ani) și Doina Teodoru (33 ani) pare că se înțeleg foarte bine unul cu altul, mai ales că în acest an au luat parte la America Express. S-au îndrăgostit reciproc în mod iremediabil și nu văd un impediment diferența majoră de vârstă.

ADVERTISEMENT

”Da, există această prejudecată. Dar ne-am întâlnit și ne-am plăcut, iar pentru noi a fost de-ajuns. Nu se simte diferența de vârstă, dacă mă întrebi pe mine”, a declarat Doina Teodoru pentru revista Viva!

Cătălin  Scărlătescu se amuză chiar pe subiectul anilor lor și spune că nu se simte bătrân.

ADVERTISEMENT

”Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult… Ce să fac, dacă s-a născut mai greu?! (râde) Eu nu mă simt bătrân. O să vedeți voi la TV ce-a putut să facă un ”bătrânel” de 51 de ani”, a declarat și renumitul chef tot pentru sursa menționată.

Cătălin Scărlătescu, despre Doina Teodoru: ”N-am cerut-o de nevastă”

În privința mersului la altar, cei doi iubiți nu se grăbesc și preferă să se bucure în continuare de prezent. De altfel, nu cred într-un act de căsătorie.

ADVERTISEMENT

”Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă, nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat.

Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Doina Teodoru aprobă spusele partenerului său. Asemeni maestrului bucătar de la Antena 1, actrița nu consideră ”definitoriu” pasul căsătoriei.

”Da, nu ne-am gândit până acum la căsătorie. Momentan, ne bucurăm foarte mult unul de celălalt și nu mi se pare că acest pas e definitoriu”, a completat și actrița.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar în 2023 vor putea fi urmăriți pe Antena 1 cum s-au descurcat în America Express. Competiția trebuia să fie difuzată în această toamnă, dar s-a amânat pentru începutul anului viitor.

ADVERTISEMENT