Life

Cătălin Scărlătescu, umilit de Doina Teodoru la America Express. Ce a putut să spună despre el în fața camerelor: „E bunicul meu”

Doina Teodoru, noi glume pe seama vârstei lui Cătălin Scărlătescu. Ce răspuns i-a dat unui șofer care era curios ce legătură există între ei.
20.02.2023 | 17:17
Catalin Scarlatescu umilit de Doina Teodoru la America Express Ce a putut sa spuna despre el in fata camerelor E bunicul meu
Cătălin Scărlătescu, deranjat de gluma Doinei Teodoru la America Express. Foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează una dintre cele mai îndrăgite echipe de la America Express, însă nu de puține ori momentele tensionate își fac apariția. De exemplu, mai tânăra comediantă aduce adesea în discuție diferența de vârstă dintre ea și Chef, iar ultima aluzie nu a fost deloc pe placul acestuia.

Vârsta lui Cătălin Scărlătescu, adusă din nou în discuție la America Express chiar de Doina Teodoru

Nu mai este niciun secret faptul că între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu există o diferență destul de mare de vârstă. Actrița are 33 de ani, iar celebrul Chef de la Antena 1- 50, iar uneori, acesta este subiect de glume chiar și între ei.

ADVERTISEMENT

Plecați în cursa America Express, situațiile devin uneori dificile și cei doi ajung să se mai certe, dar fiind o comediantă desăvârșită, tânără îl înțeapă pe iubitul său acolo unde știe că-l doare mai tare. De pildă, atunci când fiind presat de timp și în febra cursei, acesta i s-a adresat de mai multe cu apelativul „femeie”.

Doina Teodoru a fost nemulțumită de acest lucru și nu a ezitat să afirme că una dintre cauze ar putea fi aceea că, din cauza vârstei, Cătălin Scărlătescu mai uită uneori cum o cheamă și apelează la această variantă.

ADVERTISEMENT

De această dată, în ediția show-ului difuzată duminică, 20 februarie 2023, în timpul probei pentru amuletă, un șofer care s-a oferit să-i ducă până unde aveau nevoie, a fost curios ce legătură există între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu.

Bărbatul credea că bucătarul este șeful actriței, însă, pusă pe șotii, aceasta i-a răspuns că este, de fapt, bunicul său, ceea ce nu prea l-a amuzat deloc pe Cătălin Scărlătescu care a dat de înțeles că s-a simțit jignit.

ADVERTISEMENT

„E periculos să umblați așa. Mai bine vă duc eu”, le-a spus șoferul, iar apoi, mânat de curiozitate, a continuat: „Cătălin este șeful tău? Era o întrebare, scuze!”.

Cătălin  Scărlătescu: „Mulțumesc că m-ai făcut bunic”

„E bunicul meu”, a zis actrița. „Mulțumesc foarte mult! Mulțumesc că m-ai făcut bunic!”, i-a spus Cătălin Scărlătescu Doinei Teodoru la momentul testimonialelor, însă vedeta nu a fost de părere că afirmația sa ar fi fost una deplasată.

ADVERTISEMENT

„Cătălin s-a făcut ciupercuță, s-a pleoștit așa, nici n-a râs, nici n-a plâns. Lasă, mai bine să o zic eu, decât să o zică alții”, și-a consolat iubitul, tot cu o notă specifică de umor, Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT