Life

Cătălin Zmărăndescu se dezice de CRBL de la Survivor România, după ce a dat-o cotită în conflictul cu Rengle: „Eu nu te mai apăr”

Cătălin Zmărăndescu i-a întins o mână de ajutor lui CRBL de la Survivor România, însă și-a dat seama ulterior că artistul a dat-o cotită când a fost confruntat cu dansatorul Emil Rengle.
15.02.2022 | 20:05
Catalin Zmarandescu se dezice de CRBL de la Survivor Romania dupa ce a dato cotita in conflictul cu Rengle Eu nu te mai apar
Cătălin Zmărăndescu l-a criticat pe CRBL de la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a pus punctul pe i în legătură cu conflictul dintre CRBL și Emil Rengle de la Survivor România.

Luptătorul a înțeles foarte bine nemulțumirile pe care le-a exprimat cu privire la acuzațiile aduse de Rengle în consiliul de nominalizări. Cu toate acestea, lui Zmără i s-a cam luat să-l apere pe CRBL, pe care nu-l consideră asumat până la capăt.

ADVERTISEMENT

După toată expunerea de motive făcută de Rengle, justificând nominalizarea lui Eduard CRBL, Zmărăndescu a constatat că muzicianul s-a înmuiat și și-a pierdut din vehemența pe care o afișează de obicei.

Cătălin a spus despre faimos că este un mielușel și că de cele mai multe ori doar gura e de el. Acesta e mâhnit că Eduard nu duce până la capăt războiul pe care tot el îl începe cu anumiți concurenți.

ADVERTISEMENT

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a mărturisit că și-ar fi dorit să îl apere pe CRBL, chiar și la consiliu, dar când a văzut cât de moale a fost în fața lui Rengle, a lăsat-o baltă.

Cătălin Zmărăndescu, nemulțumit de atitudinea lui CRBL de la Survivor România. Critici și pentru Rengle

„Tensiunile încă persistă destul de mult. Sunt oameni care cred că totul li se cuvine și este al lor, in diferent de cine este proprietarul.

ADVERTISEMENT

Pe mine nu m-a surprins nominalizarea lor. Toată lumea se aștepta pe mine să mă nominalizeze.

Nu știu ce luptă de gherilă duce. E un mielușel în blană de iepuraș. El, care era luptător… Scuză-mă, da mă înțelegi, mă scuzi… Bă, frate ori ești bărbat…

Rengle ajunge la țintă, dar nu face nimic. Mereu zice: nu țipa la mine. Bagă, naibii, în ținta aia!”, a spus Cătălin în ediția din 15 februarie a show-ului de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

„Eu nu te mai apăr. E problema ta ce faci de acum încolo”, a spus tranșant Zmărăndescu.

Eduard i-a ascultat pe toți cei care au avut lucruri să îi reproșeze, în camp. CRBL a spus că ține multe lucruri doar pentru el, dar la un moment dat și paharul lui se va umple și ar putea ieși urât.

CRBL: „Le-am dat dreptul să mă educe”

Totul a pornit de la nominalizarea făcută de Rengle. Emil l-a propus spre eliminare pe CRBL, acuzându-l că destabilizează echipa prin sfaturile sale și că nu ar aduce puncte.

Aceste reproșuri l-au supărat pe CRBL, care, obiectiv vorbind, a adus mai multe puncte decât Rengle pe trasee.

„Le-am dat dreptul să mă ajute, să mă educe. Le-am lăsat dreptul ăsta ca să fiu eu un fel de big brother”, a spus CRBL.

 

 

ADVERTISEMENT