Life

Cătălin Zmărăndescu, de la Survivor România, își sărbătorește ziua de naștere în junglă. Ce mesaj i-a transmis soția

Cătălin Zmărăndescu, concurent în echipa Faimoșilor, la Survivor România 2022, a împlinit miercuri 49 de ani. Soția luptătorului îl susține și este convinsă că va ajunge până în finala competiției.
26.01.2022 | 17:39
Catalin Zmarandescu de la Survivor Romania isi sarbatoreste ziua de nastere in jungla Ce mesaj ia transmis sotia
Ce părere ale Luiza Zmărăndescu despre parcursul soțului ei la Survivor România 2022. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu ocazia zilei de naștere a lui Cătălin Zmărăndescu, soția faimosului de la Survivor a intrat, în direct, în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță și i-a transmis un mesaj de încurajare soțului ei.

În prezent, Cătălin Zmărăndescu se află departe de familie. Luptătorul este concurent în echipa Faimoșilor, de la Survivor România 2022, iar soția sa e convinsă că se va întoarce acasă cu marele premiu.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a împlinit 49 de ani

Cătălin Zmărăndescu a împlinit, miercuri, 49 de ani. Pentru prima dată, după mulți ani, el își sărbătorește ziua de naștere departe de familie și cei dragi.

Luptătorul se află în jungla dominicană, fiind concurent al emisiunii Survivor România 2022. Soția Faimosului, Luiza, a intrat în direct, prin apel video, în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, pentru a-i transmite un mesaj soțului ei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă sunt departe unul de celălalt, Luiza Zmărăndescu se gândește tot timpul la soțul său și este convinsă ca va reuși să treacă cu brio peste provocările competiției, în ciuda condițiilor vitrege din junglă.

„Știu că o să facă față. Este un luptător”

Soția lui Cătălin Zmărăndescu e de părere că situația din junglă pare mult mai blândă de acasă, din fața televizorului, dar că, în realitate, este mult mai greu pentru concurenții de la Survivor România 2022. În ediția de marți seară, luptătorul a avut un moment de slăbiciune, în care a plâns din cauza multiplelor înfrângeri suferite de echipa lui.

ADVERTISEMENT

„Cu toate că e la depărtare, noi suntem cu sufletul alături de el și știu că și el se gândește la noi.  Îl văd psihic destul de pregătit. Este un luptător, într-adevăr înfrângerile nu le digeră prea bine, dar îl vad cu capul sus și știu că o să facă față acestei provocări.

Categoric îl văd până în finală, nici nu mă îndoiesc de acest lucru. Este o persoană cu un psihic foarte puternic, condițiile de acolo cred că sunt unele destul de grele pentru oricine.

ADVERTISEMENT

Din fața televizorului noi putem vedea și judeca oamenii foarte ușor, dar nu este așa, este greu. Dar categoric va rezista. Eu sunt convinsă, știu ce am lângă mine. ”, a spus Luiza Zmărăndescu.

Fata cea mică a lui Zmărăndescu își susține tatăl la Survivor România

Chiar dacă nu a împlinit încă vârsta de patru ani,  Matilda, fata cea mică a lui Cătălin Zmărăndescu, urmărește fiecare apariție a tatălui său la televizor și plânge de dorul luptătorului.

„Matilda plânge în fiecare seară și îl susține pe tati. De când a început emisiunea nu pot să o culc mai devreme de 22:30. Și eu plâng de fiecare dată când îl văd, dar sunt sigură că cineva acolo sus are ceva și pentru ei.”, a adăugat Luiza Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT