Life

Cătălin Zmărăndescu, adevărul despre relația cu cei doi copii ai săi. De ce nu mai vorbesc

Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre relația cu cei doi copii ai săi din prima căsătorie, cu care nu mai vorbește de ani buni.
12.12.2022 | 07:04
Catalin Zmarandescu adevarul despre relatia cu cei doi copii ai sai De ce nu mai vorbesc
Cătălin Zmărănescu, adevărul despre relația cu cei doi copii ai săi, Alexandra și Mihai. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre relația cu copii săi din fosta căsnicie și a explicat de ce nu își mai vorbesc de ani de zile.

Cătălin Zmărăndescu, adevărul despre relația cu cei doi copii ai săi, Alexandra și Mihai

Sportivul a recunoscut că nu mai are nicio relație cu copiii săi mai mari, dar totul este pentru că așa și-au dorit aceștia.

ADVERTISEMENT

De altfel, Cătălin Zmărăndescu a spus în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai că nu a înțeles niciodată atitudinea fiului său mare, Mihai, cu care stătea la Londra.

În ceea ce o privește pe Alexandra, fiica sa, Cătălin Zmărăndescu a spus că o poate înțelege că nu a mai vrut o relație cu el pentru că s-au îndepărtat, ea stând la mama ei.

ADVERTISEMENT

Dar ruptura cu Mihai chiar l-a frapat pe sportiv, care a spus că nu poate înțelege ce l-a determinat pe fiul său să nu mai vorbească cu el.

Cătălin Zmărăndescu chiar a spus că fiul său a preferat să „arunce cu noroi” în loc să se împace cu el, deși au existat șanse să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu, întrebări adresate fiului cu care nu vorbește de ani buni

Cătălin Zmărăndescu a ținut pe această cale să îi pună și o întrebare lui Mihai Zmărăndescu, fiul său, după ce nu și-au vorbit ani de zile.

Astfel, fostul bodyguard al lui Gigi Becali a întrebat de ce fiul său încă îi folosește numele, dacă spune că îi este rușine să fie un Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

„A avut șanse să vină să se împace cu mine, nu, a preferat să arunce cu noroi. Eu am un singur lucru de spus și cu asta închei subiectul cu el: dacă ți-e rușine de numele Zmărăndescu, de ce nu ai renunțat la nume?

Dacă ai spus că ți s-au închis ușile că te cheamă Zmărăndescu, de ce nu ai renunțat la nume, de ce îl folosești în continuare? De ce, tu Mihai Zmărăndescu arunci cu noroi în tatăl după câte a făcut pentru tine?”, a mai spus sportivul la emisiune.

ADVERTISEMENT