Sport

Câte acțiuni deține Dan Șucu la Rapid după mărirea de capital de 5 milioane de euro: „Fiecare suportă cât își permite”

Dan Șucu a anunțat o mărire de capital de 5 milioane de euro la Rapid. Numărul de acțiuni ale omului de afaceri va crește inevitabil.
27.12.2023 | 20:51
Cate actiuni detine Dan Sucu la Rapid dupa marirea de capital de 5 milioane de euro Fiecare suporta cat isi permite
Victor Angelescu a anunțat câte acțiuni va deține Dan Șucu la Rapid.
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a făcut un anunț major la final de an. Acționarul majoritar al clubului giuleștean va promova o mărire de capital de 5 milioane de euro la Rapid. Banii au început deja să intre în conturile clubului, iar Victor Angelescu a explicat ceea ce urmează.

Câte acțiuni deține Dan Șucu la Rapid după mărirea de capital de 5 milioane de euro: „Fiecare suportă cât își permite”

Rapid transferă jucători pe bandă rulantă, însă planurile lui Dan Șucu sunt mult mai mari. Patronul Mobexpert a anunțat că investește alți 5 milioane de euro la Rapid, iar banii au început deja să intre în conturile clubului.

ADVERTISEMENT

Devenit acționar majoritar la Rapid în vară, cu 70% din acțiuni, acțiunile lui Dan Șucu vor crește odată cu investiția anunțată la final de an. „Urmează să se facă mărirea de capital.

Când vom face mărirea de capital, vom vorbi, probabil va avea 75-80%, în funcție de suma cu care se va contribui. Asta e mai puțin important. Fiecare suportă cât își permite. Dacă voi avea 30% sau 20%, e irelevant.

ADVERTISEMENT

Eu nu mă văd ieșind, dar niciodată să nu zici niciodată, nu știu ce se va întâmpla în viitor”, a declarat Victor Angelescu, la TV Digi Sport. În prezent, Victor Angelescu este acționar minoritar cu 30% din acțiuni.

Victor Angelescu, verdict în lupta la titlu: „Va fi greu”

Rapid nu a mai câștigat de 6 meciuri în SuperLiga. Victor Angelescu a vorbit despre lupta la titlu care va continua anul viitor și a mărturisit că echipa pe care o finanțează nu va avea șanse la campionat, dacă diferența de puncte față de primul loc la intrarea în play-off va fi mai mare de 5 puncte.

ADVERTISEMENT

”Dacă vom fi la mai mult de patru-cinci puncte, va fi greu. Sperăm să terminăm la 3-4 puncte de primul loc, după înjumătățire. Dacă-s mai mult de cinci, nu e imposibil, dar este foarte greu”, au fost cuvintele lui Victor Angelescu.

Cu o zi în urmă, Dan Șucu a făcut un anunț important pentru suporterii giuleșteni. Acționarul majoritar de la Rapid a anunțat o mărire de capital de 5 milioane de euro la Rapid.

ADVERTISEMENT

„Pentru noi, însă, seriozitatea și implicarea sunt esențiale și nu le putem promova decât prin exemplul personal. Ca acționari, am promis că vom investi mai mult și mai rapid în întărirea echipei. Respectarea promisiunilor este prima dovadă de seriozitate!

În săptămânile următoare, vom promova o mărire de capital de 5 milioane de euro. Acești bani au început deja să intre în conturile clubului și vor ajuta la întărirea echipei, până la nivelul pe care ni-l dorim cu toții”, a fost o parte din declarația lui Dan Șucu.

ADVERTISEMENT