Sport

Hasani intră în topul celor mai bine plătiți jucători din Giulești. Ce bani va încasa la Rapid. Exclusiv

Atacantul kosovar și-a negociat un salariu și bonusuri generoase când a semnat cu alb-vișiniii. Va câștiga 15.000 de euro pe lună în primul sezon lângă Podul Grant.
27.12.2023 | 17:30
Hasani intra in topul celor mai bine platiti jucatori din Giulesti Ce bani va incasa la Rapid Exclusiv
Hasani intră în topul celor mai bine plătiți jucători din Giulești. Ce bani va încasa la Rapid. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cumpărat de Rapid cu 300.000 de euro de la FK Tirana, Florent Hasani va începe aventura în tricoul alb-vișiniu la începutul anului viitor, când va pleca alături de noii săi colegi în cantonamentul din Antalya. Din informațiile FANATIK, atacantul kosovar, care a semnat un angajament pe doi ani și jumătate, intră deja în topul celor mai bine plătiți jucători din Giulești. Lider la acest capitol a devenit Ermal Krasniqi, 20.000 euro, transferat la începutul săptămânii de la CFR Cluj pentru un milion de euro, informație oferită în exclusivitate de Fanatik.

Prima de eficacitate a lui Hasani: 10 goluri = 10.000 de euro

Hasani și-a asigurat în primul sezon un salariu lunar de 15.000 de euro și și-a negociat un bonus de 10.000 de euro dacă reușește să marcheze 10 goluri până la finalul campionatului. În plus, cheltuielile legate de casă și mașină în România vor intra în sarcina clubului.

ADVERTISEMENT

Pentru a accesa prima de eficacitate, Hasani ar trebui, practic, să repete performanțele ofensive înregistrate în prima parte a sezonului în Albania. La FK Tirana, a înscris de 10 ori în 16 meciuri și a livrat 3 pase decisive.

În România ar mai avea la dispoziție 19 etape pentru a atinge baremul: 9 runde în sezonul regular, plus încă 10 partide în play-off, pe care Rapidul nu-și închipuie că-l poate rata.

ADVERTISEMENT

Comparat de Demollari cu Pippo Inzaghi

Într-un interviu oferit recent în exclusivitate pentru Fanatik, fostul dinamovist Sulejman Demollari lăuda achiziția lui Hasani, pe care-l cunoaște din campionatul albanez.

„E un jucător de calitate, care atrage prin două repere ofensive deosebite: tehnică și un simț al porții neobișnuit. Citește repede zonele libere în defensiva adversă și speculează imediat. E un oportunist gen Pippo Inzaghi.

ADVERTISEMENT

Va fi o experiență nouă pentru el, iar adaptarea va depinde foarte mult de felul în care se va mula pe filozofia clubului și a staff-ului. Dar, una peste alta, cred că Rapidul a făcut o afacere bună cu Hasani”, puncta ex-internaționalul de la Tirana.

”Abia aștept să ne îndeplinim obiectivele”

Hasani i-a salutat deja pe suporterii din Giulești printr-un mesaj oferit pe portalul oficial al clubului. „Salut, Rapidiști! Mulțumesc pentru primire! De când am început tratativele cu Rapid, nu mi-am dorit decât să închei cu bine în Albania și să devin jucătorul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Abia aștept să vin în București, să joc în fața fanilor și să ne îndeplinim obiectivele. Am prieteni care mi-au spus lucruri frumoase despre Rapid.

De asemenea, am vorbit cu Albion, care mi-a povestit despre club, despre oamenii din club și despre fanii incredibili. Cred că cel mai important pentru noi este să fim în fruntea clasamentului. Respect și dragoste!”, a transmis Florent Hasani.

  • 4 trofee a adunat în carieră Hasani: Supercupa Albaniei (FK Tirana), Cupa și Superupa Kosovo (Trepca), golgeter prima ligă Albania (FK Tirana)
  • 500.000 de euro este cota actuală a lui Hasani pe portalul de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT