Sport

Un suporter FCSB riscă închisoarea după meciul cu U Craiova. Ce s-a găsit asupra sa

Incidente după FCSB - Universitatea Craiova. Ce a fost găsit asupra unui fan al vicecampioanei. Riscă închisoarea. Comunicat al Jandarmeriei
03.09.2023 | 15:27
Un suporter FCSB risca inchisoarea dupa meciul cu U Craiova Ce sa gasit asupra sa
La FCSB - Universitatea Craiova sunt prezenți aproximativ 18.000 de fani
ADVERTISEMENT
03-09-2023
12:32

Un fan FCSB reținut, după ce a vrut să intre în Ghencea cu un cuțit

Jandarmeria Română a anunțat că un suporter al FCSB a fost reținut în urma controlului corporal la intrarea pe stadionul Ghencea: „Meci de fotbal FCSB – CSU Craiova. În jurul orei 21:45, pe timpul accesului în arena sportivă, jandarmii au observat o persoană de sex masculin care încerca să evite controlul sumar al agenților societății de pază.

Briceagul găsit asupra suporterului FCSB la derby-ul cu U Craiova
Briceagul găsit asupra suporterului FCSB la derby-ul cu U Craiova

În urma identificării și a controlului corporal preventiv, a fost stabilit faptul că persoana, cu vârsta de 23 ani, are asupra sa un cuțit tip briceag. Acesta a fost condus la secția de poliție pentru întocmirea actelor necesare sesizării organelor de urmărire penală.

Reiterăm faptul că, potrivit legislației în vigoare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase constituie infracţiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă”, se mai arată în comunicatul instituției. 

02-09-2023
20:05

Câți fani au fost prezenți în Ghencea la FCSB - U Craiova

Deși FCSB vânduse doar 17.000 de bilete cu aproximativ 6 ore înainte de ora de start a partide, fanii vicecampioanei s-au mobilizat pe ultima sută de metri.

Astfel la derby-ul de pe stadion „Steaua” dintre FCSB și Universitatea Craiova au fost prezenți conform datelor oficiale 21.304 suporteri. E cea mai slabă asistență a FCSB pe Ghencea după ce la derby-ul cu CFR Cluj au fost peste 28.500 de fani, iar cu Nordsjaelland peste 27.000.

02-09-2023
18:56

U Craiova s-a pregătit de sărbătoarea în Ghencea

Cei aproximativ 1.500 de suporteri ai Universității Craiova s-au transformat într-o mare alb-albastră. Peluza Nord Craiova a afișat și un banner în culorile echipei, pe care era scris: „Știința Craiova 75”

Galeria U Craiova în Ghencea
Galeria U Craiova în Ghencea

Clubul deținut de Mihai Rotaru va sărbători 75 de ani de la primul meci oficial pe data de 5 septembrie. Galeria FCSB-ului i-a ironizat însă pe olteni: „75 de ani de la înființare, dar în 2015 în europene fără drept de promovare”. 

02-09-2023
18:20

Ultrașii FCSB, săgeți la CSA Steaua

Peluza Nord FCSB a afișat un mesaj înainte de startul partidei cu Universitatea Craiova, în care i-au ironizat pe rivalii de la CSA Steaua București. 

Peluza Nord, mesaj pentru CSA Steaua înainte de FCSB - U Craiova: „Doar Steaua în Ghencea”
Mesajul galeriei FCSB pentru CSA Steaua București.

„Doar Steaua în Ghencea episodul trei”, a fost scris pe un banner al galeriei vicecampioanei României. Pe stadionul Ghencea sunt prezenți aproximativ 18.000 de spectatori. 

02-09-2023
17:29

FCSB și Universitatea Craiova au ajuns în Ghencea

Autocarul FCSB-ului și al Universității Craiova au ajuns la stadion cu aproximativ o oră și jumătate înainte de derby-ul din Ghencea. Din informațiile FANATIK, la meci vor fi prezenți sub 20.000 de spectatori. 

Reporterii noștri, l-au surprins la stadion și pe fostul atacant al FCSB, rămas în istoria clubului după ce a marcat o „dublă” cu Standard Liege și a calificat echipa în premieră în grupele UEFA Champions League. El a venit la stadion însoțit de soție și copil.

Vali Badea, prezent în Ghencea la FCSB - Universitatea Craiova
Vali Badea, prezent în Ghencea la FCSB – Universitatea Craiova

Cu aproximativ 6 ore înainte de startul partidei, vicecampioana României vânduse peste 17.000 de bilete. Este al treilea meci pe care jucătorii lui Elias Charalambous îl vor juca pe stadionul celor de la CSA Steaua. 

02-09-2023
16:15

Fanii FCSB au pornit spre stadion din zona Prosper

Fanii FCSB care s-au strâns în zona Prosper au pornit spre stadionul Steaua. Grupului se alătură pe parcursul drumului spre Ghencea tot mai multe persoane.

Peste 20.000 de spectatori sunt așteptați pe stadion la partida cu Universitatea Craiova. Oltenii vor beneficia și ei de sprijinul fanilor, veniți în număr mare de la Craiova.

02-09-2023
15:07

Peluza Nord, ultimele informații înainte de derby

Peluza Nord FCSB a avut un mesaj de transmis pentru toți fanii vicecampioanei care vor fi prezenți în Ghencea la derby-ul cu Universitatea Craiova. Anunțul ultrașilor pe pagina oficială de Facebook: „#nord1995 #pn1995 #ceicareauramas. Astăzi începând cu ora 21:45 ne reîntâlnim în Peluza Nord a stadionului Steaua pentru meciul vs partea nesemnificativă a suporterilor din Craiova!

Fanii FCSB-ului au continuat ironiile la adresa suporterilor Universității Craiova, care i-au atacat înainte de derby„Deși au încercat să facă ceva valuri folosind cuvinte mari pentru ei, întâlnim aceeași adunătură de țărani bucuroși de un drum gratuit la București!”.

Din 1995 susținem o singură echipă, iubim aceleași culori, mergem împreună mai departe și nimeni nu ne poate sta în cale oricât de mult se chinuie ei să ne demonstreze “nimic”! Cei care doresc să meargă organizat spre stadion pot veni începând cu ora 18:15 la Prosper.

Instrucțiuni pentru suporteri înainte de FCSB – U Craiova

„NU UITAȚI să onorați cum se cuvine orice meci! În peluză se cântă, se sare, se trăiește alături de echipă! Reguli simple de respectat în peluză:


1. Hanorace, tricouri NEGRE sau cu echipa!
2. Eșarfe-Fulare-Steaguri la voi (obligatoriu cu brigada/echipa)!
3. URMĂRIȚI&RESPECTAȚI INDICAȚIILE CELOR CARE DAU TONUL LA SCANDĂRI!
VĂ AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI!”.

Managerul general al vicecampioanei a spus că până în dimineața zilei de miercuri, 30 august, s-au vândut 11.000 de bilete online, însă a precizat că nu se va bate niciun record, explicând motivul pentru acest lucru.

Câte bilete s-au vândut la FCSB – Universitatea Craiova

Mihai Stoica a dezvăluit câte bilete s-au vândut pentru meciul de pe Ghencea dintre FCSB și Universitatea Craiova, spunând și de ce nu se va bate un record: „În dimineața asta erau date 11.000 de bilete!

ADVERTISEMENT

Dar nu se va bate un record, pentru că vor fi mai puține bilete la vânzare. Din respect pentru suporteri, nu puteam să-i punem în preajma fanilor Craiovei, că nu suntem în Anglia, să nu existe nici măcar zonă tampon”.

Mihai Stoica a comentat și posibilitatea ca partida să nu fie arbitrată de către Istvan Kovacs, ci de Adrian Cojocaru: „Îi doresc succes lui Cojocaru, să arbitreze bine”.

ADVERTISEMENT

„Asta nu știm, sunt doar zvonuri, cu o zi înainte aflăm cine arbitrează. Cu Istvan a fost bine, a fost și rău, cu Szabolcs nu mi-e clar”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

În ultimul meci din campionat, Universitatea Craiova a pierdut duelul din deplasare cu Farul Constanța, scor 0-2, iar acum oltenii au fost „detronați” din postura de  echipă cu cea mai bună defensivă din campionat.

ADVERTISEMENT

FCSB, deranjată de biletele primite la meciul cu UTA

Mihai Stoica a recunoscut că a fost deranjat și de faptul că UTA a dat pentru staff-ul FCSB-ului doar zece bilete pentru meciul de la Arad, în condițiile în care vicecampioana României are nevoie de mult mai multe tichete:

„Cum să ne dai doar zece bilete pentru noi? Noi suntem 30 când mergem la meciuri. Foarte frumos din partea celor de la UTA. Noi dăm câte bilete vor oaspeților”.

ADVERTISEMENT

UTA a câștigat meciul de pe teren propriu cu FCSB, scor 2-1, după ce vicecampioana României reușise să deschidă scorul în minutul 4 prin Florinel Coman. În cele din urmă, arădenii s-au impus, în timp ce Alexandru Pantea și Florinel Coman au fost eliminați de arbitrul George Găman.


  • 2,55 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT