Sport

Galeria Universității Craiova agită spiritele înaintea derby-ului cu FCSB: „Echipa clanului Becali”

Galeria „alb-albaștrilor” se pregătește pentru derby-ul FCSB - Universitatea Craiova, iar ultrașii oltenilor au avut un mesaj înaintea confruntării din Ghencea.
29.08.2023 | 19:10
Galeria Universitatii Craiova agita spiritele inaintea derbyului cu FCSB Echipa clanului Becali
Galeria Universității Craiova agită spiritele înaintea derby-ului cu FCSB: „Echipa clanului Becali”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Suporterii „alb-albaștrilor” așteaptă cu sufletul la gură derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, care este programat sămbătă, de la ora 21:45. După eșecul cu Farul Constanța, trupa lui Laurențiu Reghecampf poate profita de pasul greșit al „roș-albaștrilor” cu UTA Arad și să urce pe primul loc în cazul unui succes pe Ghencea.

Ultrașii Universității Craiova agită spiritele înaintea derby-ului cu FCSB: „Echipa clanului Becali”

Universitatea Craiova întâlnește FCSB înaintea pauzei competiționale din SuperLiga, iar „alb-albaștrii” speră la cele trei puncte după înfrângerea cu Farul. Speranțele la primul loc au rămas vii pentru suporterii formației din Bănie și speră ca oltenii să fie liderii clasamentului după derby-ul din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova, ultrașii din Peluza Nord au trimis săgeți către rivala din București. Aceștia își doresc cât mai mulți suporterii în sectorul destinat oltenilor din Ghencea și strigă adunarea înaintea deplasării în Capitală.

„Sâmbătă Universitatea strigă adunarea și TU trebuie să răspunzi prezent! Nu contează că jucăm prima dată în Ghena nouă (oricum nu o facem cu Steaua), nu contează nici că jucam contra cancerului cel mai agresiv al fotbalului românesc modern – echipa clanului Becali, nu contează nici măcar că o victorie ne aduce pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru care contează este că Universitatea face 75 de ani, iar noi trebuie să îi fim alături. SÂMBĂTA ASTA ESTE DOAR DESPRE Universitatea Craiova!”, se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Nord Craiova.

Cât costă deplasarea pentri FCSB – Universitatea Craiova: „Nu cumpărați bilete în alte zone ale stadionului”

Ultrașii îi îndeamnă pe totți suporterii „alb-albaștrilor” care își doresc să fie prezenți pe stadionul Ghencea să își cumpere bilete în sectorul oaspeților și nu în alte zone. Aceștia au la dispoziție 1.500 de tichete pentru derby-ul etapei cu numărul opt din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord Craiova anunță și că deplasarea din Bănie se va face cu autocarele, iar prețul pentru transport este de 75 de lei. Biletul pentru derby-ul FCSB – Universitatea Craiova costă 30 de lei și vor fi disponibile în magazinul online și la casele de bilete ale clubului.

„Avem minim 1.500 de bilete. Haideți să facem să nu ne ajungă și să mai cerem! *Aveti răbdare! NU cumpărați bilete în alte zone ale stadionului, acolo nu o sarbătoriți pe Stiința, ci doar îngrosați rândurile turmei!

ADVERTISEMENT

Deplasarea se face cu autocarele și costă 75 de lei. Biletul costă 30 de lei și o sa fie disponibil online și la magazinele clubului începând de asta seară sau cel târziu mâine. Înscrierile pentru deplasare încep astăzi seară între orele 18:30 și 21:30 la Blizz Music Bar (fost Wave 84) str. Horia, nr. 16”, au spus ultrașii olteni.


  • 2,25 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: