Sport

Câte bilete s-au vândut la Universitatea Craiova – Farul. Oltenia „fierbe” pentru Europa pe final de play-off! Exclusiv

Speranțele pentru calificarea în cupele europene îi aduce pe olteni pe stadion la partida dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța.
13.05.2023 | 10:25
Cate bilete sau vandut la Universitatea Craiova  Farul Oltenia fierbe pentru Europa pe final de playoff Exclusiv
Oltenia „fierbe” pe final de play-off! Câte bilete s-au vândut înainte de Universitatea Craiova - Farul. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – Farul Constanța se anunță a fi un meci de totul sau nimic pentru obiectivul „alb-albaștrilor” pe finalul play-off-ului din SuperLiga, iar suporterii vor fi alături de olteni. Confruntarea dintre cele două formații este programată sămbătă, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Suporterii din Oltenia sunt alături de Universitatea Craiova pe stadionul „Ion Oblemenco” cu Farul Constanța! Câte bilete au fost vândute

Calculele pentru calificarea în preliminariile Conference League s-au complicat pentru trupa lui Eugen Neagoe în ultimele etape, iar oltenii sunt nevoiți să câștige în fața „marinarilor”. „Geană” a declarat că își dorește un joc spectaculos și cele trei puncte împotriva Farului.

ADVERTISEMENT

Sezonul 2022-2023 din SuperLiga este pe final, iar suporterii „alb-albaștrilor” vor să fie alături de favoriți în ultimele două meciuri rămase pe teren propriu. După ce în etapa trecută, Universitatea Craiova a reușit primul sold-out cu FCSB, trupa lui Eugen Neagoe așteaptă o susținere importantă la partida cu Farul Constanșa.

După rezultatul de egalitate cu CFR Cluj, suporterii „juveților” au speranțe pentru podiumul din campionat datorită formei pe care o traversează jucători. Universitatea Craiova a chemat fanii la stadion pentru meciul cu Farul Constanța, fiind un meci cu spectacolul garantat.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că aproximativ 11.000 de bilete au fost achiziționate cu o zi înaintea confruntării din Bănie, fără să includem 4.000 de abonamente ale oltenilor. Astfel, oficialii Universității Craiova speră că elevii lui Eugen Neagoe să aibă sprijinul a 15.000 de suporteri în tribunele stadionului.

De altfel, cererea pentru tichete este așteptată să crească în jurul orei de start a partidei de pe stadionul „Ion Oblemenco”. În afara confruntării cu Farul Constanța, Universitatea Craiova va mai avea un singur meci pe teren propriu cu Sepsi OSK în ultima etapă a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Oltenii strigă adunarea înaintea partidei cu Farul Constanța: „Pregătim asaltul final pentru a șaptea prezență consecutivă în Europa”

Galeria Universității Craiova anunță mobilizare generală înaintea partidei cu Farul Constanța și strigă adunarea înaintea orei de start a duelului. Peluza Nord din Bănie își doresc a șaptea calificare consecutivă în Europa și îi vor încuraja pe favoriții săi pe „Ion Oblemenco”.

„Ne vedem în centru! Pregătim asaltul final pentru a șaptea prezență consecutivă în Europa, o performanță atinsă (și depășită) doar de Maxima. Universitatea are nevoie de noi pentru a menține seria neîntreruptă. Haideți sa arătăm că orasul nostru merită o nouă prezență europeană!

ADVERTISEMENT

Peluza Nord strigă adunarea de la ora 18:30 în Centrul Vechi, zona terasei Taboo. Ne încarcăm cu “energie” după care în jurul orei 20:30 plecăm spre stadion sa-i purtăm pe baieți spre victorie”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Peluzei Nord.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,60 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – Farul Constanța

ADVERTISEMENT