Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB și Dinamo, pact secret între fani. Mustață: “Gigi Becali a fost de acord”

Rivalitatea dintre FCSB și Dinamo nu oprește cele două galerii să colaboreze la meciurile directe. Grupurile de suporteri au un pact prin care se ajută cu bilete înainte de derby-uri.
03.11.2023 | 11:05
FCSB si Dinamo pact secret intre fani Mustata Gigi Becali a fost de acord
PACTUL NESTIUT dintre FANII FCSB si Dinamo DEZVALUIREA lui Gigi Mustata. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB și Dinamo urmează să se întâlnească în etapa cu numărul 17 din SuperLigă. În ciuda faptului că duelul dintre cele două reprezintă un derby istoric, suporterii colaborează pentru bunul mers al spectacolului. Diferența din clasament poate pune însă piedici unui duel echilibrat. FCSB este pe primul loc, la 21 de puncte de rivală.

Galeriile celor două rivale colaborează înainte de derby-uri

“Singurii cu care ne-am înțeles și am respectat protocolul au fost între noi și Dinamo. Dacă Dinamo vrea toată peluza, le dăm toată peluza. Pentru că noi, dacă jucam pe Ghencea cu ei la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Eu am discutat cu băieții de acolo să le dăm toată peluza și noi, când jucăm la ei, să ne dea toată peluza. Adică oameni care au un cuvânt de spus în fața conducerii. În momentul în care noi ne înțelegem.

Și Gigi a spus că vă dă Mustață câte vrea el, eu nu mă bag. În momentul în care eu mă bag între suporteri și există vreo neînțelegere… eu nu vreau să se ajungă la așa ceva. Eu mă înțeleg cu galeria adversă”, a declarat Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB, un derby dezechilibrat

Dinamo se confruntă cu probleme serioase cu doar câteva etape înainte de derby. Trupa condusă de Burcă ocupă penultimul loc în clasament și nu dă semne de revenire. Chiar și așa, suporterii dinamoviști vor fi prezenți în număr mare pentru duelul etern cu rivala FCSB.

“Eu mă înțeleg cu galeria adversă. Uite, băieții, trebuia să le dăm 400. Și au venit, m-au rugat: “Mustață, te rog eu, nu ne ajung 400, fă ceva și mai pune 200.” Am fost la conducere, am găsit soluția și le-am dat 600.

ADVERTISEMENT

Vorbeam despre meciul din tur de pe Arcul de Triumf. Dacă jucam pe Ghencea, le dădeam toată peluza. Pentru că așa vorbisem cu ei. Le dăm peluza și ne dau peluza. Așa am convenit cu băieții, ei sunt oameni de cuvânt.

Cu Rapid vor fi suporteri, s-au vândut în jur de 30.000, se vând online. Nu am mai avut contact, am avut treabă cu meciul cu Petrolul. Sperăm să fie 50.000, să fie lume alături de fotbal, pentru că asta ne-a mai rămas și nouă.

ADVERTISEMENT

Cu Petrolul, băieții nu s-au concentrat pe final. Nu putem acum să le sărim în cap, sperăm să fie mai mobilizați. A greșit acolo Ngezana, nu trebuia 11 metri, asta e, poate acest punct va fi pe viitor benefic”, a completat Gheorghe Mustață.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Pactul secret dintre FCSB si Dinamo

ADVERTISEMENT