Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Informații de ultimă oră. Câte bilete s-au vândut deja pentru CSA – Rapid și FCSB – Rapid

Gabi Safta anunțat în cadrul emisiunii câte bilete s-au vândut pentru CSA Steaua - Rapid și FCSB - Rapid.
31.10.2023 | 17:37
Informatii de ultima ora Cate bilete sau vandut deja pentru CSA  Rapid si FCSB  Rapid
Gabi Safta anunțat în cadrul emisiunii câte bilete s-au vândut pentru CSA Steaua - Rapid și FCSB - Rapid.
ADVERTISEMENT

Rapid va avea două derby-uri săptămâna aceasta. Primul cu CSA Steaua în Cupa României Betano, miercuri, 1 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ghencea. Cel de-al doilea va fi contra celor de la FCSB, în SuperLiga, duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Gabi Safta a anunțat câte bilete s-au vândut pentru cele două dueluri.

Câte bilete s-au vândut deja pentru CSA – Rapid și FCSB – Rapid

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gabi Safta a oferit câteva informații importante. Jurnalistul a anunțat câte bilete s-au vândut pentru cele două derby-uri ale lui Rapid din această săptămână. Elevii lui Cristiano Bergodi se vor duela cu CSA Steaua în cupă și cu FCSB în campionat.

ADVERTISEMENT

“Am informații de la ambele meciuri. La meciul dintre CSA Steaua și Rapid, din Cupa României, până aseară s-au vândut 12.000 de bilete. Rapid a primit toată peluza nord.

3500 au fost luate de rapidiști, din totalul de 5000, câte le-au fost rezervate. Sunt 7000 de bilete vândute steliștilor, până acum. La meciul de pe Arena Națională s-au vândut 25.000 de bilete. Rapidiștii au luat deja 2400″, a spus Gabi Safta.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin a oferit și el explicația pentru numărul redus al suporterilor de pe stadionul Ghencea la meciurile Stelei din campionat: “Anul trecut au fost 16-18.000 la meciul cu Dinamo din divizia B (n.r. Liga 2). Acum mai joacă și cu echipe care nu spun nimic, joia pe la ora 4 și nu au nici drept de promovare.

Cupa este altceva. Dacă va câștiga Cupa României, UEFA te lasă să joci în Europa League, poate reprezenta România acolo. Chiar dacă are forma asta de organizare. Cum se poate întâmpla și cu o echipă din liga a noua în Cupa Angliei”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mesaj pentru Cristiano Bergodi: „Ăștia sunt baieții!”

FCSB are de unde alege pentru derby-ul cu Rapid. Toți jucătorii de atac ai vicecampioanei, Coman, Băluță, Rotariu, Tavi Popescu, Miculescu și Compagno, sunt apți pentru cea mai tare partidă din ultima etapă a turului sezonului regulat.

Patronul liderului din SuperLiga a ironizat româna vorbită de Cristiano Bergodi, dar nu a vrut să spună cu exactitate cine va începe titular în atacul FCSB-ului la partida de pe Național Arena, care se anunță sold-out! Marea surpriză ar putea fi conaționalui lui Bergodi, Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – o să aveți 3 jucători în față foarte buni, Băluță, Rotariu și Coman) Acum tu vrei să mă tragi de limbă să îți zic cine joacă? Bine, mă, așa o să fie. Bine, tată, spune-i lui Bergodi, ăștia sunt baieții din față. Aștia 3 sunt baieții care o să joace. (n.r. – doar nu o să joace Compagno) De unde știi? Poate joacă Compagno. Poate joacă baieții Compagno. Ăștia sunt baieții”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Numărul impresionant de bilete vândut la meciurile lui Rapid cu CSA Steaua și FCSB

ADVERTISEMENT