Life

Câte clase are, de fapt, Alex Velea. Dezvăluire rușinoasă: artistul a rămas repetent

Câte clase are, de fapt, Alex Velea. Artistul a făcut o dezvăluire rușinoasă, anume aceea că a rămas repetent un an la școală.
17.06.2023 | 18:02
Cate clase are de fapt Alex Velea Dezvaluire rusinoasa artistul a ramas repetent
Câte clase are, de fapt, Alex Velea. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Câte clase are Alex Velea în realitate. Acesta a rămas repetent când era la școală! Ce a mărturisit artistul despre aceste lucruri.

Câte clase are, de fapt, Alex Velea. Ce a dezvăluit artistul

Câte clase are Alex Velea. Artistul a recunoscut că a avut foarte multe probleme la școală. Dar nu este vorba despre faptul că artistului nu îi plăcea la școală.

ADVERTISEMENT

Alex Velea se descurca bine la școală, dar a rămas repetent din cauza absențelor. Acesta era mereu plecat la evenimente și la cântări, așa că nu putea ajunge mereu la școală.

Din cauza numărului mare de absențe nemotivante, artistul a ajuns să mai repete o dată clasa. Dar în rest, Alex Velea era un elev silitor și chiar era olimpic la mai multe materii.

ADVERTISEMENT

Ce facultate a terminat Alex Velea

Alex Velea a vrut să urmeze studiile și de dragul mamei sale. Așa că acesta a dat la facultate doar de dragul părinților săi. Alex Velea este, de fapt, inginer la bază!

Artistul a recunoscut că mama lui nu avea încredere în pasiunea lui pentru muzică. Așa că femeia a insistat mereu să pună școala pe primul plan.

ADVERTISEMENT

“Mama era disperată. Îmi zicea să mă duc la școală, nu avea încredere. Când am dat licența, am zis că știu doar titlul, profesorii se uitau la mine, colegii la fel, probabil se așteptau să încep să cânt”, a povestit Alex Velea.

Lucru pe care l-a și făcut artistul ulterior, când a dat la facultatea de inginerie. Chiar dacă i-a anunțat inclusiv pe profesori că nu o să profeseze niciodată, Alex Velea a ținut să-i îndeplinescă dorința mamei sale.

ADVERTISEMENT

“Mama insista mereu și mi-a explicat că școala e primordială, că are prioritate. Eu le-am făcut pe plac părinților mei, dar în capul meu visam să fiu cântăreț.

Asta s-a întâmplat până la facultate, și facultatea am făcut-o tot de dragul lor, adică nu o să profesez niciodată. Eu sunt inginer, am terminat inginerie și protecția mediului în industrie.”, a spus el la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT
Tags: