Life

Zannidache, dezvăluiri bombă despre despărțirea de Alex Velea: „Am fost luat de fraier. Banii vorbesc”

Zannidache face noi dezvăluiri bombă despre separarea de Alex Velea. Trapperul a spus de ce nu mai sunt în relații apropiate.
12.06.2023 | 13:08
Zannidache dezvaluiri bomba despre despartirea de Alex Velea Am fost luat de fraier Banii vorbesc
Zannidache, noi dezvăluiri despre Alex Velea, după marea ruptură. Foto: YouTube/ Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Zannidache a făcut dezvăluiri-bombă despre ruptura dintre el și Alex Velea, într-un vlog pe care l-a postat astăzi, 12 iunie 2023, pe YouTube.

Zannidache, dezvăluiri explozive despre Alex Velea și Golden Boy Society, după marea ruptură

Cântărețul care a câștigat al doilea sezon Survivor România a spus tot adevărul despre ieșirea din Golden Boy Society, plecare care s-a produs acum o lună din punct de vedere legal.

ADVERTISEMENT

Zanni a mărturisit că nu e de vină nimeni în toată această poveste, însă a ținut să spună și lucrurile care nu au fost tocmai în regulă cât timp a colaborat cu Alex Velea. Mai mult, tânărul a spus că niciodată nu s-a simțit 100% integrat la Golden Boy, ba chiar că unii colegi de studio i-au pus bețe-n roate.

Cântărețul spune tot: „Cu sufletul, nu am fost niciodată acolo”

„Răspuns sincer: nu mai vorbim de ceva timp, nu ne mai scriem. El mi-a mai scris, m-a mai întrebat de sănătate din când în când. Nu suntem certați. Doar nu vorbim, pentru că nu vorbim.

ADVERTISEMENT

Sunteți conștienți că e un contract la mijloc. Nu mai sunt cu sufletul în Golden Boy Society și nu m-am simțit niciodată. Contractual, nu mai sunt de o lună.

Cu sufletul, nu am fost niciodată acolo, lucru pe care l-au înțeles și ei. Asta am apreciat. Contractual, am făcut un act adițional. Nu mai avem de-a face”, a declarat Zannidache despre ruptura dintre el și Alex Velea, pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Zannidache nu s-a regăsit în mesajele pe care le promova Alex Velea: „Gagici, mașini, șmecherie”

Acesta a mai zis că niciodată nu a fost o colaborare fluidă între ei. Au fost momente, încă de la început, când a întrerupt legătura, pentru că ba se regăsea, ba nu se regăsea în proiectele muzicale, cu multe dintre ele având un succes destul de mare.

„Colaborarea a fost o perioadă, am început să îmi pierd încrederea, speranța. Iar mai colaboram, iar mă opream. Iar mă închideam în mine. Nu mai știam ce vreau să fac, dacă sunt bine în gașca asta.

ADVERTISEMENT

Nu mai știam dacă energia asta, trapanele… Nu mă simțeam în largul meu. Iar reveneam la studio, mă mințeam. Iar încetam. Mă întreba: `Ce ai, Zanni, ești bine`?  Colaboram o săptămână, două, iar stăteam acasă. 

În prezent, această colaborare s-a rupt pentru că nu aveam conexiune. Nu am crezut niciodată în conceptul ăsta Golden Boy Society. Trapanele. Care e mesajul: gagici, mașini, șmecherie. Niciodată n-am putut. Alex m-a înțeles și părțile mele am încercat să le fac mai pe iubire, mai pe distracție. Eram pe manele, până la urmă. Nu eram în largul meu”, a mărturisit Zannidache.

Trapperul, hăituit de băieții lui Velea? Ce zice fostul câștigător Survivor: „Mă desconsiderau”

Acesta a mai zis că mulți de la studioul de înregistrări deținut de Velea nu l-au plăcut. Alex a încercat, însă, de fiecare dată să împace spiritele. Au existat de multe ori certuri între Zannidache și restul băieților de la Golden Boy Society.

„Mulți nu mă plăceau în studio, voiau să mă dea afară. Se uitau urât la mine. De atunci au început neînțelegerile. La început, am fost luat de fraier de unii de acolo din studio. Nu mă știa nici p… N-aveam cash în buzunar. Mă desconsiderau, mă dădeau la o parte. Ne mai certam, Alex ne împăca. Le-am zis: `Nu stau, mă, cu lăturile astea`! Mă înțelegeam cu Rashid, în fine. 

Mario Fresh a fost super-băiat cu mine, și Lino Golden pe alocuri. Am fost frizerul lui personal. Nu mi-a plăcut de multe ori atitudinea lui, în trecut, dar eram prea mic”, sunt declarațiile surprinzătoare făcute de Zannidache.

„Banii vorbesc”

Acesta a zis că a fost privit destul de urât și că în această industrie contează foarte mult banii. „Banii vorbesc. Nu prea aveam drept de vot. Nu te asculta nimeni. Dacă n-aveți succes cu prima piesă… 

Ce părere să am despre Alex Velea? E Alex Velea. Numele spune totul. Cred că îi și place de mine, dar cred că nu i-a plăcut că am fost proiectul ăla marketabil, ușor de digerat. Nu cred că i-a plăcut că n-am fost atât de comercial”, a completat Zannidache, pe YouTube.

ADVERTISEMENT