Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Câte milioane de euro a pierdut FCSB din cauza lui Feșnic. Gigi a făcut calculele

FCSB încă se resimte după titlul pierdut sezonul trecut. Momentul cheie la care face referire Gigi Becali este chiar meciul cu Rapid. Atunci, Feșnic a greșit decisiv în favoarea giuleștenilor.
01.10.2023 | 09:30
Cate milioane de euro a pierdut FCSB din cauza lui Fesnic Gigi a facut calculele
“30 MILIOANE EURO PIERDERE!” Gigi Becali a facut CALCULELE FCSB la Fanatik SuperLiga. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid s-a impus cu 3-1 în duelul cu CFR grație unei duble înscrise de Rrahmani. Partida nu a fost lipsită, însă, de controverse. CFR a avut un gol anulat în prima repriză în urma unei decizii la limită a cabinei VAR. Gigi Becali a rememorat meciul FCSB-ului din Giulești, atunci când Feșnic a favorizat echipa gazdă.

Feșnic a lăsat urme adânci la FCSB

“Dacă Feșnic nu arbitra așa, noi eram campioni. Și poate și în Liga Campionilor. Poate aveam 20-30 de milioane de euro în plus, păi vezi. Cam așa mi-au scos din buzunar. Doar noi avem tăria, ca pedigree, să ne ducem în Liga Campionilor, că așa suntem noi.

ADVERTISEMENT

Atunci eu spun asta, spun ce văd. Nu văd doar eu, vede toată lumea. Pe două campionate pierdute, nu știm cât am fi pierdut, cert e că mulți bani. Noi clar în Europa League tot mergeam. 15-20 de milioane de euro pentru Europa League.

Ai zis foarte bine, te pricepi la cifre, acum că ești om de afaceri. Că tu acum nu mai ești jurnalist, tu conduci singur cum conduce Hagi singur echipa. Tu ești om de afaceri, tu nu mai ești acum jurnalist. Tu când găsești un jurnalist bun îl pui”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Becali conduce FCSB cu o mână de fier

Arbitrajul din Rapid – CFR a fost contestat și de către gazde. Clujenii sunt nemulțumiți din cauza faptului că au avut un gol anulat în prima repriză. În partea a 2-a a meciului, echipa lui Bergodi s-a detașat pe tablă grație golurilor înscrise de Rrahmani și Petrila.

“Horia, te întreb un lucru, ca să audă și ceilalți. Tu ai o echipă de fotbal, care antrenor e mai căutat și care are o piață mai bună. Tu ai o echipa de fotbal și ai în față doi antrenori. Unul care face doar ca el și unul care face și ca tine. Pe care îl alegi? 

ADVERTISEMENT

Horia, ascultă ce spun. Dacă vrei să nu vorbești, poți să nu vorbești nici cu ăsta care face ca tine. Ai înțeles? Aici ai două opțiuni. Poți să-i spui că nu mă bag, fac doar ca tine. Deci are două calități, una că face și a doua că face și ca tine.

Atunci orice echipă din străinătate caută un antrenor care are rezultate. O să zică că dacă are rezultate făcând ca Becali, care distruge echipa, dar dacă îl las. Înțelegi ce zic? Mult mai valoros, mai mulți bani va lua Charalambous, pe 2-3 milioane. Arabii vor unul maleabil, să facă și ca ei când intervin”, a completat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea este în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali a pierdut 30 de milioane

 

ADVERTISEMENT