Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Și dacă arbitrai tu, tot Rapidul câștiga!” Balaj, în corzi! Ce zice de Meme

Continuă războiul declarațiilor între FCSB și CFR Cluj. Cristi Balaj a răspuns ironiilor lui Mihai Stoica după Rapid - CFR Cluj 3-1.
26.09.2023 | 12:23
Si daca arbitrai tu tot Rapidul castiga Balaj in corzi Ce zice de Meme
Și dacă arbitrai tu, tot Rapidul câștiga!” Balaj, în corzi! Ce zice de Meme. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Președintele lui CFR Cluj i-a răspuns lui Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB i-a ironizat pe ardeleni după 1-3 cu Rapid.

Cristi Balaj răspunde ironiilor lui Mihai Stoica: „În ultimii șase ani, noi am făcut cinci party-uri”

După Rapid – CFR Cluj 3-1, Mihai Stoica a lansat câteva săgeți către ardeleni. Oficialul roș-albaștrilor a dat de înțeles că echipa lui Andrea Mandorlini a pierdut deoarece n-a fost arbitrată de Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

„Păi au venit alți arbitri din București, care au stabilit că nu e ofsaid”, a răspuns Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Aseară și dacă arbitrai tu, tot vă bătea Rapidul!”, a adăugat Robert Niță. „Păi aseară, dacă arbitram eu, cele mai mari șanse erau să câștige Rapidul, pentru că CFR nu prea câștiga cu mine conform statisticii. Cele mai multe meciuri pierdute cu vreun arbitru ale CFR-ului de-a lungul timpului sunt cu mine”, s-a apărat Balaj.

ADVERTISEMENT

„No K, no party”, a scris Mihai Stoica pe Facebook după Rapid – CFR Cluj 3-1. Etapa trecută, când ardelenii au învins-o cu 1-0 pe Petrolul cu Istvan Kovacs la centru, ploieștenii au fost privați de două lovituri de pedeapsă evidente.

„Noi nu facem party-uri după ce câștigăm. Noi party-uri făceam mai multe decât ei, dar la finalul campionatului. În ultimii șase ani, noi am făcut cinci party-uri. Noi sărbătoream când câștigam campionatul”, a conchis președintele lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: „S-a înțeles greșit mesajul”

Mihai Stoica a revenit cu o postare și a transmis că opinia publică a interpretat greșit mesajul „No K, no party”. „S-a înțeles greșit mesajul ‘No K no party’. Sunt dator opiniei publice cu o explicație. Asta pentru a limpezi lucrurile. Ieri, Elias Charalambous, Lucian Filip și Ovidiu Kurti și-au aniversat ziua de naștere.

Ne-am pregătit să-i celebrăm. Doar că Ovidiu Kurti a uitat să-și încarce autoturismul și n-a mai ajuns la Sibiu, unde-l așteptam cu nerăbdare. Astfel, nu s-a putut organiza party-ul plănuit. No Kurti no party. El era K”, a scris MM Stoica, pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

CFR Cluj RASPUNDE IRONIEI lui MM Stoica

ADVERTISEMENT