Life

Soția lui Damian Drăghici a luat o decizie radicală. Ce a făcut Cristina Stroe 

Soția lui Damian Drăghici, cântăreața Cristina Stroe (30 de ani), a anunțat schimbarea pe care vrea să o facă perioada aceasta din punct de vedere profesional.
26.02.2022 | 16:31
Sotia lui Damian Draghici a luat o decizie radicala Ce a facut Cristina Stroe
Cristina Stroe a renunțat la numele de scenă. Cum va fi numită acum soția lui Damian Drăghici. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Tânăra artistă a luat o decizie radicală pe care a dezvăluit-o în direct, în show-ul moderat de jurnalistul Dan Capatos. Artista a spus despre ce este vorba.

Partenera de viață a lui Damian Drăghici a plecat la drum într-un nou proiect muzical, de această dată solo, motiv pentru care este gata de o schimbare majoră.

ADVERTISEMENT

Primul lucru pe care Cristina Stroe vrea să-l facă în momentul de față este să-și schimbe numele de scenă, vis pe care îl are de o perioadă mai lungă de timp.

Cristina Stroe a renunțat la numele de scenă. Cum va fi numită acum soția lui Damian Drăghici

„Creona e numele dat de Dana Dorian, la care am mers la ea la școală să cânt, când am ajuns în București. A fost o experiență care mă urmărește și astăzi, avem o legătură strânsă.

ADVERTISEMENT

Am considerat că pentru proiectul meu solo, de artist, aș vrea să folosesc acest nume dat de ea. Am zis să folosesc numele ăsta pentru toată latura mea artistică, pentru tot ce o să fac eu.

Era o poreclă înainte. Probabil vine de la culori, de la faptul că sunt mai creolă. Ei i s-a părut că mi se potrivește numele ăsta”, a spus Cristina Stroe în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Vedeta și naistul Damian Drăghici formează o familie de câțiva ani buni. Fiul vor, Andrei, va împlini duminică, 27 februarie, vârsta de 3 ani.

Cine este soția lui Damian Drăghici

Tânăra, care este cea de-a treia soție a lui Damian Drăghici, este originară din Râmnicu Sărat. Cântăreața s-a făcut remarcată în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Solista a urcat pe scena de la „Vocea României” unde a interpretat piesa „Dor de viață” a Aurei Urziceanu. Ulterior, a intrat în trupa solistei Andra Măruță și l-a cunoscut pe artist.

Așa au ajuns Cristina Stroe și naistul să colaboreze. În cele din urmă artista a fost inclusă în grupul Damian Brothers, iar în 2018 a fost cerută în căsătorie, în direct.

Cei doi demonstrează în fiecare zi că se bucură de o relație de dragoste extrem de frumoasă în ciuda diferenței de vârstă. Cristina Stoe e mai mică cu 23 de ani decât Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT