Life

Câți ani are, de fapt, Ileana Sterp. Sărbătorita zilei a primit un mesaj emoționant de la Culiță Sterp

Câți ani are, de fapt, Ileana Sterp. Sora lui Culiță Sterp își sărbătorește astăzi ziua de naștere și a primit un mesaj emoționant de la fratele său.
05.11.2022 | 20:51
Cati ani are de fapt Ileana Sterp Sarbatorita zilei a primit un mesaj emotionant de la Culita Sterp
Câți ani are, de fapt, Ileana Sterp. Sora lui Culiță își serbează ziua de naștere. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ileana Sterp își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Sora lui Culiță Sterp are 28 de ani și a primit un mesaj emoționant de la cântăreț.

Câți ani are, de fapt, Ileana Sterp. Sora lui Culiță își serbează ziua de naștere

Sora lui Culiță Sterp, Ileana, a împlinit astăzi 28 de ani. Aceasta a postat imagini de la ziua sa de naștere, cu un buchet de flori și un tort de ciocolată.

ADVERTISEMENT

„28, știu că o să fii FAIN! Sunt binecuvântată din plin și mulțumesc Lui Dumnezeu pentru asta!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

De alfel, chiar aceasta glumea că nici nu mai știe câți ani împlinește, dacă 27 sau 28.

„Stăteam să mă gândesc oare câți ani împlinesc?! Chiar am stat două minute și m-am gândit serios la asta. 27 sau 28”, a glumit aceasta.

ADVERTISEMENT
Ce i-a transmis Culiță Sterp surorii sale
Ce i-a transmis Culiță Sterp surorii sale. Foto Instagram

Sărbătorita zilei a primit un mesaj emoționant de la Culiță Sterp

Culiță Sterp i-a transmis surorii sale un mesaj emoționant de ziua sa. Cântărețul a vrut să îi ureze un mare „La mulți ani” acesteia pe rețelele de socializare, unde i-a transmis surorii sale că o iubește extrem de mult.

De asemenea, Culiță Sterp a mai spus despre sora lui că este foarte frumoasă și are o inimă bună, dar a ținut să precizeze și că toată familia o iubește necondiționat și este alături de ea.

ADVERTISEMENT

„Uitați-vă și voi ce frumusețe de soră am! La mulți ani draga mea, te iubesc din tot sufletul, pentru că știu inima ta, noi suntem toți la fel și nu ne-a schimbat și nu ne schimbă nimic.

Să fii fericită alături de noi, toată familia, care suntem lângă tine necondiționat”, a scris Culiță Sterp pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ileana Sterp este o mămică fericită la cei 28 de ani ai săi. Este căsătorită cu Daniel Aloman și au împreună o fetiță, dar urmează să devină părinți pentru a doua oară în curând, sora lui Culiță Sterp fiind iar însărcinată.

ADVERTISEMENT
Tags: