Life

Ileana Sterp, agresată verbal de un medic. Ce a pățit sora lui Culiță: ”Am plâns aici la omul ăsta la ușă”

Ileana Sterp a trecut prin momente la care nu s-ar fi așteptat vreodată. Sora lui Culiță Sterp a mers la un medic dermatolog, iar ce s-a întâmplat acolo a șocat-o.
03.11.2022 | 19:03
Ileana Sterp agresata verbal de un medic Ce a patit sora lui Culita Am plans aici la omul asta la usa
Ileana Sterp, abuzată verbal de un medic dermatolog. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ileana Sterp este însărcinată pentru a doua oară. Acest lucru înseamnă deci, că sora lui Culiță Sterp este și mult mai sensibilă. Cu toate astea, niciodată, tânăra nu s-a gândit că va ajunge într-o situație ca aceasta.

Ileana Sterp, abuzată verbal de un medic

Ileana Sterp s-a trezit cu o problemă în zona ochiului și a decis să meargă la un nou dermatolog, pentru a primi un diagnostic corect.

ADVERTISEMENT

S-a programat și a urmat vizita la cabinet, însă sora lui Culiță Sterp nu avea să știe că va fi agresată verbal de medicul respectiv.

Nu îi place să întârzie niciodată, însă de această dată așa s-a întâmplat. Pentru că nu cunoștea locul unde trebuia să ajungă, Ileana Sterp a întârziat două minute la programare.

ADVERTISEMENT

Medicul dermatolog însă, a devenit nervos în acel moment, iar sora lui Culiță a început să plângă, cel mai probabil fiind însărcinată, momentul a fost unul și mai intens.

I-a cerut scuze medicului pentru că a întârziat, însă acesta nici măcar nu a vrut să audă și a avut o criză nervoasă.

ADVERTISEMENT

”Din start m-a luat foarte tare, că: «Unde ești acum?». I-am dat niște repere și am ascultat indicațiile dânsului, bine… indicații care veneau foarte tăioase și urât spuse. (…) 

În fine, și am intrat pe hol și zicea «Uită-te în față că scrie, uită-te, ce scrie, zi cu voce tare ce scrie?». Și am zis numele… Seviciu și nu mai știu cum îl cheamă.

ADVERTISEMENT

Am zis «Da, văd că scrie.». «Vezi, vezi că se poate?»- a ieșit la mine și mai erau vreo 5 oameni acolo pe hol, a ieșit la mine și a început să zbiere, să se răstească că «Băi, fată, ce atât de greu, mie în 25 de ani nu mi s-a întâmplat așa ceva»”, le-a dezvăluit tânăra urmăritorilor săi.

Ileana Sterp tot nu a primit un diagnostic corect

Pe coridor erau mai multe femei care au încercat să o liniștească pe Ileana Sterp. Acestea i-ar fi spus tinerei că medicul respectiv are în general un astfel de comportament și au sfătuit-o să nu meargă la programare.

Cu toate astea, Ileana Sterp a sperat până în ultimul moment la un diagnostic bun și a decis să se lase consultată. Medicul dermatolog însă, care a avut o criză nervoasă, a decis să o trimită la un medic chirurg pentru mai multe investigații.

În final, tânăra a fost extrem de dezamăgită de experiența pe care a trăit-o acolo, dar și pentru faptul că acesta a fost al cincilea dermatolog la care a apelat, încă tot nu a primit un diagnostic corect la problema care îi dă mari bătăi de cap de o bună perioadă de timp.

ADVERTISEMENT