Life

Câți ani are Gina Pistol, de fapt. Azi e ziua soției lui Smiley

Câți ani are Gina Pistol? E o întrebare la care chiar și fanii adevărați s-ar putea să dea un răspuns greșit! Azi e ziiua ei!
09.12.2023 | 14:49
Cati ani are Gina Pistol de fapt Azi e ziua sotiei lui Smiley
Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Câți ani are Gina Pistol? Soția lui Smiley își ține ziua azi, 9 decembrie 2023! Deja a fost inundată cu mesaje de felicitare din partea tuturor în online, și cu siguranță și offline!

Câți ani are Gina Pistol? Nu toată lumea îi ghicește vârsta

Fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite are motiv de petrecere azi, de ziua ei. Vedeta pe care publicul a urmărit-o la Antena 1, unde a fost și amfitrioana Asia Express, până să îi ia locul Irina Fodor, are o vârstă pe care puțini ar ghici-o.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol s-a născut în anul 1980, în Roșiorii de Vede. Așadar, nevasta lui Smiley împlinește astăzi… 43 de ani! Vedeta de televiziune nu a publicat, încă, imagini despre cum își sărbătorește venirea pe lume în urmă cu 43 de ani. Totuși, a ținut să marcheze momentul cu o fotografie în care apare extrem de fericită, țuguindu-și buzele.

Mai multe celebrități i-au urat tradiționalul „La mulți ani” în secțiunea de comentarii de la poza pe care blondina a urcat-o pe contul ei de Instagram. Andra, Theo Rose, Elena Gheorghe și Diana Bart sunt doar câteva dintre vedetele care i-au urat de bine cu ocazia zilei sale de naștere.

ADVERTISEMENT

Vedeta a strâns peste 12.000 de like-uri la o poză, într-o oră

„La mulți ani minunați și binecuvântați! Să fii sănătoasă, să ai numai momente frumoase cu multe bucurii”, este doar una dintre urările pe care le-a primit Gina Pistol de la persoane cunoscute și mai puțin cunoscute. Și fanii s-au înghesuit să scrie texte care mai de care mai frumoase.

Într-o singură oră, vedeta cu peste un milion de urmăritori pe Instagram a strâns peste 12.000 de aprecieri la poza prin care a ținut să marcheze această zi importantă pentru ea.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a intrat în showbiz în urmă cu mai bine de 20 de ani, în reality-show-ul Vara ispitelor difuzat de PRO TV. A devenit apoi fotomodel. A fost una din divele care a pozat goală pentru revista Playboy. A urmat apoi o ascensiune fulminantă în cariera ei. În ani, a devenit una dintre cele mai iubite prezentatoare tv de la noi.