Life

Prin ce trece Gina Pistol după ce a renunțat la Chefi la Cuțite și la televiziune: ”E foarte greu să nu îți poți trăi emoțiile”

Suferința cu care se confruntă Gina Pistol după plecarea de la Chefi la cuțite și de pe sticlă. Ce a mărturisit fosta prezentatoare.
27.11.2023 | 17:55
Prin ce trece Gina Pistol dupa ce a renuntat la Chefi la Cutite si la televiziune E foarte greu sa nu iti poti trai emotiile
Suferința cu care se confruntă Gina Pistol după plecarea de la Chefi la cuțite și de pe sticlă. Ce a mărturisit fosta prezentatoare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prin ce trece soția lui Smiley după ce a renunțat la Chefi la Cuțite și la televiziune. Frumoasa blondină susține că e foarte greu să nu îţi poţi trăi emoţiile atunci când le ai pentru că trebuie să te concentrezi la cu totul altceva.

Suferința cu care se confruntă Gina Pistol după plecarea de la Chefi la cuțite și de pe sticlă. Ce a mărturisit fosta prezentatoare

Gina Pistol a dezvăluit care este suferința cu care se confruntă după plecarea de la Chefi la cuțite și de pe sticlă. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a mărturisit că și-a reprimat trăirile o perioadă foarte lungă și acum plătește pentru asta.

ADVERTISEMENT

În prezent, încearcă să treacă peste perioadele în care muncea non stop și nu se putea plânge de absolut nimic. Vedeta merge la terapie pentru a rezolva lucrurile din trecut, majoritatea fiind legate de echilibrul dintre profesie și viața de familie.

„În anii în care am prezentat cele două emisiuni a fost minunat, dar eu 4-5 luni din an nu îmi aparţineam. Dacă eram supărată, tristă, nervoasă, că mă durea ceva, dacă eram supărată cu al meu, nu conta.

ADVERTISEMENT

Când intrăm în platou trebuia să fiu okay. Nu mi-am dat seama atunci de lucrurile astea. Acum fac terapie pentru a-mi rezolva toate problemele. E foarte greu să nu îţi poţi trăi emoţiile când le simţi.

Eu le puneam într-un sertar şi aia era. Făcând asta 14 ore pe zi, luni de zile… Acum încerc să le rezolv pe toate”, a spus Gina Pistol în urmă cu câteva zile, în podcastul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol simte lipsa proiectelor TV

Gina Pistol a mai subliniat că simte lipsa proiectelor TV pentru că Chefi la cuțite și Asia Express au rămas în sufletul său. Fosta moderatoare a făcut tot ce a stat în puterea sa ca producțiile să iasă ca la carte.

S-a implicat de la început până la sfârșit, însă consideră că o vreme are nevoie să se adune. În plus, blondina se concentrează în momentul de față pe creșterea fiicei sale și a cântărețului Smiley, Josephine Ana.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Gina Pistol spune că în momentul de față nu poate urmări emisiunile care au consacrat-o și care au fost preluate de Irina Fodor. Vedeta mai spune că proiectul său de suflet va fi mereu Asia Express pentru că a putut să descopere locuri și oameni interesanți.

ADVERTISEMENT
Tags: