Life

Câți bani ar câștiga Mihai Bobonete la Românii au talent. Bobiță din Las Fierbinți ar primi o sumă foarte mare

Câți bani ar câștiga Mihai Bobonete la Românii au talent. Interpretul lui Bobiță din Las Fierbinți ar primi o sumă foarte mare pentru un sezon al emisiunii de la Pro TV.
24.05.2022 | 20:53
Cati bani ar castiga Mihai Bobonete la Romanii au talent Bobita din Las Fierbinti ar primi o suma foarte mare
Câți bani ar câștiga Mihai Bobonete la Românii au talent. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

S-a aflat câți bani ar câștigat Mihai Bobonete la Românii au talent. Actorul a fost cooptat la masa juraților în sezonul 12, alături de Dragoș Bucur. Cei doi i-au înlocuit pe Florin Călinescu și pe Alexandra Dinu.

Câți bani ar câștiga Mihai Bobonete la Românii au talent

Suma pe care Mihai Bobonete ar câștiga-o la Românii au talent ar fi una destul de mare. Interpretul lui Bobiță din Las Fierbinți ar avea un salariu cuprins între 20.000 și 30.000 de euro pentru un sezon al show-ului de talente, potrivit evz.ro.

ADVERTISEMENT

Actorul a fost fan al emisiunii înainte de a deveni jurat și a urmărit show-ul încă de la primul sezon, în 2011.

“Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare.

ADVERTISEMENT

Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.”, a spus Bobonete înainte de începutul sezonul 12 al emisiunii.

De asemenea, conform sursei citate mai sus, Andra ar avea un salariu de 12.000 de euro pe lună, la Românii au talent. Filmările emisiunii se desfășoară pe o perioadă de patru luni.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete, despre cum urmărea emisiunea de la Pro TV înainte de a deveni jurat

În cadrul unei ediții a show-ului de talente, Mihai Bobonete le-a dezvăluit colegilor săi cum obișnuia să se uite la emisiune.

“Trebuie să spun că eu mă uit la Românii au talent de la primul sezon. De obicei, vineri seara mă prinde în bucătărie. Am televizor și acolo. Dau pe Românii au talent pentru că merge foarte bine cu șprițul emisiunea asta.

ADVERTISEMENT

Adică, atunci când nu mai ai subiecte de discuție la o masă cu prietenii, dai televizorul și-l lași pe Românii au talent.

E, în momentul în care se aude vocea, fără să mă uit spre televizor apare, ‘Ia, taci, mă! Ia uite ce plămâni are doamna’. Că discutăm la nivelul ăla.”, a povestit Mihai Bobonete la Românii au talent, la masa juriului.

De altfel, Bobonete le-a cerut membrilor familiei și prietenilor să nu comenteze momentele în care el jurizează.

ADVERTISEMENT